Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenki utal engem! Mit tegyek?

Mindenki utal engem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig ha tanuló voltam, apám már több mint egy éve úgy beszél velem, mint ha a kutyával beszélne. Sőt a kutyával sokkal kevesebb. Soha nem bántott, mostanában azzal fenyeget, ha nekem van igazam hogy kitesz a házból aludjak a kutyával. Meg azzal érvel hogy nem én rangattam öt ki A se**éből. Meg folyton emeli a kezét. Még Többször kaptam is már. A barátom mellé áll mindig mikor osszeveszunk a barátommal . Szinte öt tartja a gyerekének. Eddig azt hittem anya mellettem áll de ő se foglalkozik már velem. Mondta hogy nem lesz belőlem semmi és hogy majd ha egyetemre fogok járni semmit nem fizet nekem. Ígért egy valamit nekem de azt többször megszegte. A barataimra nem szamithatok mert a barátom nem engedi hogy velük legyek tehát már ők is elhidegultek. Lelkileg nagyon szarul vagyok, minden nap sírok minden kis apróság miatt. Egy kicsi hiányzik ahoz hogy öngyilkos legyek. Mindenki megalaz ha jó jegyet kapok mindig lestrebereznek ha rosszat akkor meg meglepodik mindenki és anyek szemében én vagyok a világ legszemetebbje. Anyám többször mondja naponta hogy csúnya vagyok és dagadt. De tömi a fejemet minden hizlalo dologgal. Illetve tömne mrt nem mindig eszem meg. Tornazok is de mindig jön és kikapcsolja előlem, hogy nehogy megeroltessem magam. Egyedül a barátnőjével tudok beszélni aki 400 kmre lakik innen, :((( mit csináljak?

A helyesírási hibákért Bocsánat telefonról írtam :(

17/l

2014. ápr. 25. 07:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha senki nem hisz benned, Te akkor is higgy magadban, MINDIG!!! Magadnak bizonyítsd be az ellenkezőjét. Csakis önmagadnak!
2014. ápr. 25. 07:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Anyádnak orvoshoz kellene fordulni.A legrondább dolog amit tehet , ha a lànyára azt mondjs hogy csúnya és kövèr.Erről ő tehet.Inkább főzne egészségesen minthogy hízlal.17 èvesen amikor fejlődés közben van az ember, nem mindig szép és arányos.A súlyodat vedd a kezedbe, és ne èhezèssel akarj fogyni hanem több mozgással.Minden nap menj el futni, kezd 20 perccel ès egy hét után növeld 30 ra és így tovább 60 percre.Ingyen van és csodákra képes.Ne nasizzál 6 után ne nagyon egyél.Ha a külsőd rendben lesz belül is jobban harmóniában leszel.A szüleidről megvan a véleményem! Ha teheted pattanj otthonról.A sulistársak olyanok mint az állatvilág.A sebezhető, sérült állatokat megfutamítják kivégzik.Próbáld összeszedni magad ès a fájdalmaidat ne oszd meg velük.A barátodra próbálj támaszkodni, ha érdemes.Apàdat kerüld anyáddal sem kell sokat beszèlgetni.Nem kell mesélni nekik.Csak magaddal foglalkozz, ne veszekedj velük, ne szemtelenkedj, csak picit vonulj vissza.Hátha felkelted az érdeklődésiüket hogy valamit elrontottak.
2014. ápr. 25. 07:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Anyád rendesen beteg, versenytárs van a szemében, ezért degradál - sajnos sikerrel - örökké, ennek része az, hogy dagadt és kövér vagy, ennek ellenére nem árt az, ha valaki rávilágít erre, még ha ez a valaki okozója is nagyrészt és nem épp építőleg közli. Próbáld a jót kihozni a szavaiból, ellene fordítani, hogy visszafelé süljön el. Bár ebben az élethelyzetben és lelkiállapotban nem sok lelkienergiád lehet ehhez. A párkapcsolat fogalmát meg villámgyorsan értékeld át... Ezzel az elemmel kiegészülve a sztori jól mutatja, hogy egy bábu vagy a történetben, melyben mindenki saját, ferdült kis érdekeire használ fel. A jóanyád és a barátod is helyezd lapátra, előbbit 1 év múlva tudod, a mostanit meg mondjuk most rögtön kellene...
2014. ápr. 25. 07:49
 4/6 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 25. 08:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki akar írhat privát üzenetet ;)
2014. ápr. 25. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonló közegben nőttem fel...keress fel szakembert, nekem bevált, majd ültesd le a szüleidet beszélni, hátha! Én is azt tervezem.
2014. ápr. 25. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!