Csak engem irritál hogy mindenki a felvételivel kapcsolatban tesz fel kérdéseket?
Te is a felvételivel kapcsolatban tettél fel kérdést:)
Egyébként valóban zavaró, hogy akárhányszor feljöttem tengap és ma az oldalra mindig találtam 1-2 ilyen jellegű kérdést.
Utólag meg tényleg fölösleges kérdezősködni.Fent van a megoldókulcs, nézzék meg, döntsék el, hogy sikerült és kész.
Hiába írnak ki több tíz kérdést a felvételivel kapcsolatban, jobb már úgy sem lesz a központijuk, se rosszab.
És akkor azok kedvéért, akik úgy érzik elrontották:
Nyugodjatok meg, nem szabad izgulni.Lehet, hogy a sok stressztől, idegeskedéstől úgy érzed elrontottad és közben mégis jó lesz.Ráadásul a 7. évvégi és 8. félévi bizonyítványt is nézik.Valamint vannak iskolák, ahol szóbeli is van.Ez egy beszélgetéshez hasonlít, ahol elmondhatot, miben vagy jó, eddig elért teljesítményeidről beszélgethettek, valamint feltehetnek 1-2 általános műveltséghez tartozó kérdést (ez lehet irodalmi, történelmi témájú, de akár egyszerűbb matek feladat is).
15/L
Már egy na milyen lett a felvételi vagy hasonló kaliberű kérdéshez írni akartam hogy mostmár megvolt az a kib*szott felvételi ezek után fel ne tegtyetek még egy ilyen kérdést jövő ilyenkorig xD
Ja és nagyon zavar!!!!!
16:14
és még te akarsz gimibe menni..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!