Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kaptatok már sms-t a felvételi...

Kaptatok már sms-t a felvételivel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én még nem. Jóval ponthatár felett vagyok elvileg, de szeretnék már fellélegezni és elkönyvelni, hogy igen sikerült. Van más is aki nem kapott még? Tavaly már este 11kor jött az sms most meg semmi.
2011. júl. 22. 00:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Huhh. Ebben a pillanatban érkezett az sms:) Megnyugodtam. Mostmár elmehetek aludni:)
2011. júl. 22. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egyszerűen nem értem. Elvárható lenne attól, aki felsőoktatásba jelentkezik, hogy tájékozódjon a ponthatárok megállapításának elvéről. Arra való a ponthatár, hogy ha eléred vagy felette vagy, akkor BIZTOSAN 1000%, hogy bejutottál.
2011. júl. 22. 00:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Képzeld tisztában vagyok vele, de más az hogy emlékszem, hogy tegnap még x pontom volt, ami megnézve a ponthatárt látom, hogy felette van. Meg más az, hogy kapom a visszajelzést tőlük, és látom leírva, hogy tényleg felette van. Amúgy meg most csinálom másodjára, ha valaki tisztában van a felvételi menetével az én vagyok. Am hasznos voltál, kösz.
2011. júl. 22. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor neked meg pláne nem kellene beállni a sorba, és értelmetlenségeket kérdezni magadat járatva le vele. Na mindegy.
2011. júl. 22. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!