E-felvételivel kapcsolatban segítene valaki?
Figyelt kérdés
Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok.A középiskola során a jegyző védelembe vett. Azóta eltelt 2 év.Most csatolnom kellene az erről szóló papírjaimat,de nekem a régiek vannak meg,és mire az új megjönne addigra letelik a jelentkezési határidő.Most hogy töltsem fel a dokumentumokat?Elegendő a régit feltölteni?2010. febr. 2. 18:15
1/5 anonim válasza:
Szerintem töltsd fel azt, maximum hiánypótlásra kérik az újat. De ez tényleg csak az én véleményem, nem vagyok jártas a témában. Amúgy ha "csak" a jegyző vett védelmébe, az még nem halmozottan hátrányos helyzet, ugye tudod?
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Persze van határozatom is a rendszeres gyermekvédelmiről,de az is 2 évvel ezelőtti.
2010. febr. 2. 18:19
3/5 anonim válasza:
A többletpontokat igazoló dokumentumokat később is lehet csatolni (érettségivel, nyelvvizsgákkal együtt) kb. júniusig (de le van vhol írva a határidő:) Ha addig elküldöd, akkor nem lesz gond:)
4/5 anonim válasza:
Félreértettél. :)
Nem azon volt a hangsúly,hogy védelmébe vett-e a jegyző. Igen,oké,az hátrányos helyzet,25 pont.
A halmozottan hátrányos helyzet az, ha ezen kívül még a szüleidnek csak 8 általánosa van. Az még 25 pont.
Erre irányult a kérdésem. :)
5/5 A kérdező kommentje:
oké:)értem.Ha a kérelmemet elutasítanák a Polgármesteri Hivatalban,de én bejelöltem a felvételinél a halmozottan h.helyzetet,akkor nem lesz gond ha nem tudom csatolni?
2010. febr. 2. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!