Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak engem irritál hogy...

Csak engem irritál hogy mindenki a felvételivel kapcsolatban tesz fel kérdéseket?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 16:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Te nem vagy izgulós,de itt van rajtad kívül millió hasonló korú,aki izgul,hogy mi lesz vele tovább,mert semmi sem biztos.

Ettől függetlenül engem is idegesít kicsit,de legalább érdekli a gyerekeket,hogy mi lesz velük.

2011. jan. 22. 18:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
igen. én akarok gimibe menni. pff-.-"
2011. jan. 22. 18:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon irritál. Füleg azért, mert úgy hisztiznek, mintha a világ vége lenne :D

Jó tudom, új helyzet meg minden, de néha túlzás. Sok hűhó semmiért.

16/l

2011. jan. 22. 19:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem is irritál, mivel kb lesz*rják a legtöbb suliban a felvételit.

Biztos felvesznek valahova, szóval no para, évközben meg át lehet ám menni másikba..

2011. jan. 22. 19:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
engem a bizonyítványos kérdések jobban zavarnak...
2011. jan. 22. 19:32
 16/19 A kérdező kommentje:
18:47 értem én hogy gimibe akarsz menni,de minek kell végig kérdezni kismillió embert hogy "Szerintetek felvesznek?" "Nektek hogy ment a felvételi?" és stb... Szerencsére én 1 éve átéltem ezt a "borzalmat" és kibírtam hogy nem írok ki ilyen kérdéseket.Ja és a bizonyítványosak is irritálóak.De gondolom most párszáz ember szemében én leszek a felszínes ember és hogy miért rágom ezen magam..
2011. jan. 22. 19:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, engem is idegesít. Olyan jó kis kérdések szoktak lenni itt, most meg oldalanként ezt olvasom. :D Én is felvételiztem, sikerült, sikerült, jó, túl vagyok rajta. Pedig elég stresszelős ember típus vagyok, de még se írogattam ki itt kérdéseket. És hogy hogy sikerült a felvételim? Szerintem azt úgy leszarjátok ti, mint a sicc, mivel én csak egy vadidegen ember vagyok számotokra. :) :D
2011. jan. 22. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:

6. meg 7. félévi bizonyítványát felteszi ami sehova se számít de ő maximalista magával

kit érdekel hogy maximalista?

2011. jan. 22. 19:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Én most felvételiztem, és kivagyok tőle, hogy szeptember elseje óta MINDEN ÁLDOTT NAPON legalább egyszer elmondta egy tanár, hogy felvételi lesz, és húzzatok bele, meg jaj-jaj aztán ha nem vesznek fel oda ahova akarnak.

Ha nem idegesítenek ennyit, nyugodtan gyakorolunk, tök zökkenő mentesen mehetett volna. :) Miután megírtam, rájöttem, hogy hülyeség volt ezért egy pillanatig is izgulni.

Szóval ne őket hibáztasd, a tanárok gyötrik belénk! :S

2011. jan. 29. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!