Csak engem irritál hogy mindenki a felvételivel kapcsolatban tesz fel kérdéseket?
Te nem vagy izgulós,de itt van rajtad kívül millió hasonló korú,aki izgul,hogy mi lesz vele tovább,mert semmi sem biztos.
Ettől függetlenül engem is idegesít kicsit,de legalább érdekli a gyerekeket,hogy mi lesz velük.
Igen, nagyon irritál. Füleg azért, mert úgy hisztiznek, mintha a világ vége lenne :D
Jó tudom, új helyzet meg minden, de néha túlzás. Sok hűhó semmiért.
16/l
Engem is irritál, mivel kb lesz*rják a legtöbb suliban a felvételit.
Biztos felvesznek valahova, szóval no para, évközben meg át lehet ám menni másikba..
6. meg 7. félévi bizonyítványát felteszi ami sehova se számít de ő maximalista magával
kit érdekel hogy maximalista?
Én most felvételiztem, és kivagyok tőle, hogy szeptember elseje óta MINDEN ÁLDOTT NAPON legalább egyszer elmondta egy tanár, hogy felvételi lesz, és húzzatok bele, meg jaj-jaj aztán ha nem vesznek fel oda ahova akarnak.
Ha nem idegesítenek ennyit, nyugodtan gyakorolunk, tök zökkenő mentesen mehetett volna. :) Miután megírtam, rájöttem, hogy hülyeség volt ezért egy pillanatig is izgulni.
Szóval ne őket hibáztasd, a tanárok gyötrik belénk! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!