Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért magáz mindenki aki nem...

Miért magáz mindenki aki nem ismer engem?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok,de már csak 5 napig xĐ
2010. márc. 3. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudjon, de ön fiú vagy lány?
2010. márc. 3. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Ki játékból, ki megszokásból.

Én pl. rühellem, ha magáznak, meg azt is, ha úgy egyáltalán bárkinek azt mondják, hogy maga. A magázás olyan kényszeres... benned van, ha legszívesebben letegeznéd az illetőt, de nem teheted; annyira viszont nem tartod, hogy önözd. A tegezésben gyakran több tisztelet van, mint a magázásban.

2010. márc. 3. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom,de én meg azt utálom,hogy ha bemegyek a boltba és köszönök az eladó(k)nak jónapottal.Erre ő(k) odadob egy hellót.Főleg fiatal férfi dolgozóknál.Természetesen nem az a baj,hogy tegezz,de normálisan köszönjön...

15/L

2010. márc. 3. 17:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Lány vagyok-.-"

Anyu szerint nézek ki 7.-8.-osnak.

lehet ezért?

xD

2010. márc. 3. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
nem hiszem,hogy azért.inkább azért,mert nősz fel,kezdenek felnőttnek kezelni.
2010. márc. 3. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:

17:27-nek.

Sztem a Helló is normális köszönés már manapság mint a szia. Én is hellóval köszönök a fiatalabb lányoknak és csak akkor szia ha többen vannak azaz akkor már sziasztok.

Majd ha csával köszön vissz akkor háborogj. Azt én is utálom amikor vki aki épp fizet köszön hogy csá.

21|F

2010. márc. 7. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!