Miért mindenki őt szereti? Mit csináljak hogy engem is szeressenek?
Van egy lány az osztályomban. Mindenki őt szereti és vele akarnak lenni. A fiúk és a lányok is. Szép, gazdag és divatosan öltözködik. Ő is olyan cuki muki típus. Gyönyörű szép szőke haja van és rettentő kedves mindenkivel. + az a srác is bele van zúgva aki nekem is tetszik. Én pedig teljesen csúnyának érzem magam mellette. Ha nincs ott akkor van egy kis önbizalmam de amint meglátom hogy ő milyen tökéletes én meg nem elszomorodom. :( Engem senki nem szeret az osztályból se a másikból. Mindenki szerint unalmas és okoskodó vagyok. Mit csináljak hogy ne legyek féltékeny arra a lányra és hogy engem is szeressenek?
14/L
Miért olyan fontos, hogy téged is mindenki szeressen? Arról nem is beszélve, hogy ez nem szeretet. Rajongás, vagy kedvelés. Az én véleményem az, hogy akiket mindenki kedvel, azok általában elég magányos emberek. Mivel mindenki mindig csak mosolyog rájuk, és te azt írtad, hogy "Szép, gazdag és divatosan öltözködik" honnan tudhatná, hogy ki az aki tényleg őszintén közeledik hozzá. Tényleg erre vágysz? Hogy ne tudd, hogy kiben bízhatsz? Nem elég, ha van egy, vagy két barátod, akivel meg tudod beszélni a dolgaidat?
28 éves
ő egy kis állszent. így könnyebb elmagyarázni:
te: jaj, de állat a ruhád!
ő: kösz a tied is.
te: nem jössz xy-t csinálni?
ő: de megyek az király lesz.
te: akkor délután
ő: rendben
ezalatt ezt gondolja magában:
te: jaj, de állat a ruhád!
ő: persze, hogy az, de rólad ez nem mondható el
te: nem jössz xy-t csinálni?
ő: jaj maradj már az marhára cinkes
te: akkor délután
ő: megvesztél? az annyira nem menő. inkább szállj le rólam
és mivel ő az alfa mindenki rá hallgat. ebből kifolyólag, ha ő azt mondja, hogy te "unalmas és okoskodó vagy" akkkor a többi birka is azt hiszi majd.
ugyanaz a bajom, mint a kérdezőnek! :'(
tiszta depis vagyok, de más okai is vannak
ne foglallkozz vele huzodj a vackodba. ugyis elballagtok és nagy ivben fogsz rá ----ni.
ja és utána 1-2 évvel ő fog majd neked parolázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!