Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Előítéletes szülőknek hogy...

Előítéletes szülőknek hogy kéne bemutatni a barátomat? Az ő családja nem gazdag

Figyelt kérdés

A szüleim elég előítéletesek, bármikor beszélek valakiről, akit még nem ismernek, rögtön az az első kérdés, hogy mit dolgoznak a szülei, hol laknak.

Ő az első barátom és eléggé "rosszfiús", a családja nem gazdag, inkább átlagos. Vagyis az apukájának nagyon sok pénze van, de vele 2 éve nem áll szóba, nem hajlandó megmondani, miért.

Néha úgy érzem, hogy a szüleimnek a pénz a legfontosabb, mintha a szegényeket lenéznék... És ez néha már nekem kellemetlen.

A barátommal szeretném, hogy működjön a kapcsolatunk és nem szeretném, ha a szüleim miatt lenne feszültség közöttünk.

2014. ápr. 20. 11:49
1 2
 11/11 anonim válasza:
Mi is voltunk hasonló helyzetben. Én 17 voltam akkor a barátom 21. Ő egyetemista volt én meg meg kozepsulis. Apukam, anyukám ellenezte. Egyedül a testvérem volt úgy h neki tetszik. Ismerkedtünk találkoztunk, az ellen nem lehetett szolasuk. Végül a barátom anyukája találkozott apukammal ès mondta abból h ismerkedunk meg nem lesz házasság. Azota 3 éve vagyunk együtt ès nagyon szeretjük egymást. Anyukám megszerette, apukám ugyahogy elfogadta de közös temajuk nagyon nincs, ha véletlen vitatkozok bartaommal telefonon ès meghallja már mondja, hogy ha hozzakotom az életem egy életre megbanom stb. De annak ellenére tűrhető a viszony. :) tehát mindent meglehet beszélni. Ès azért mert valaki 16 meg lehet szerelmes, ès a 18 éves srác is lehet bele szerelmes. De azért légy óvatos, mert abban is van igazság, h a 18 évesek szeretnék bulizni összevissza lefeküdni csajokkal mert ezáltal a menok... Meg ah mindegy is, ő dolguk. Csak légy óvatos, ès várj a dolgokkal meg tényleg biztos leszel benne hogy ő igazat mond, ès csak te vagy neki a fontos. Én 1 évig ismerkedtem a barátommal, 1 évig hagytam "udvarolni", ha tényleg engem akart várt. :) De nem bánta meg :)
2014. ápr. 22. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!