Miért zavarja az a szülőt ha a gyereke nem dolgozik, ha így is meg tud élni?
Én pont abból élek, amit előző felhasználó szóba hozott: online póker.
Sajnos sem a szüleim, sem a barátaim nem tartják ezt normális dolognak. A szüleimmel állandó a vita emiatt.
Első éves egyetemista voltam, mikor eljutottam olyan szintre, hogy megbízható bevételforrássá vált a póker, ennek ellenére, csak szülői kérésre befejeztem az egyetemet. Dolgozni nem dolgoztam soha egy napot sem.
Én is azt érzem egyébként amit te mondasz, hogy elvárnák, hogy szenvedjek a munkahelyen. Szerintük az és csak az a normális, követendő példa.
Szomorú vagyok emiatt, mert úgy érzem elítélnek, hogy kevesebb vagyok a szemükben. Egyszer vásároltam anyuéknak ajándékba utazási utalványt félmillió értékben, akkor azzal utasították vissza, hogy nekik nem kell a szerencsejáték-pénzem. Nagyon rosszul esett.
Te miből élsz, kérdező?
12-es
igaz ez nem klasszikus munka....
főleg hogy szereted csinálni...
de ki mondja meg, hogy a munka csak rossz lehet.. elég sokan, bár sajnos nem mindenki a hobbijából él meg...
gondolom, vagy inkább remélem van annyi eszed, hogy amit nyersz nem mind elvered, hanem fialtatod, mert jön egy szabályozás és pápá online póker.. csak gondolni a jövőre is ;-)
tehát van amivel foglalkozol, hogy pénzt keress
14-es!
Én nem tekintem a pókert hobbinak, ugyanakkor olykor természetesen élvezem. (Már csak a Flow-élmény miatt is) Az a jó a pókerben, hogy ma már annyi segédszoftver érhető el potom pénzért, hogy a játékosok kiemelkedő képességek nélkül is könnyedén nyerhetnek. Persze kell hozzá tanulni, érteni kell a lényeget, illetve értelmezni kell tudni a különböző számokat, de ez szerintem 100-as IQ felett megy bárkinek.
Természetesen nem verem el minden pénzem, de nem is fialtatom. Gyűjtök, mert szeretnék egy kicsit délebbre költözni, ahol kellemesebb a klíma.
Egyébként ha jön egy szabályozás és be is tiltják a pókert, azért gondolom, hogy csak találok egy olyan országot ezen a bolygón, ahol nem tiltják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!