Szülők! Mennyi pénzt kértek a gyereketektől rezsire ha már dolgozik? És azért a pénzért cserébe mit kap?
Nem kérnek semmit, ugyan azt kapom attól függetlenül hogy nem járulok hozzá semmihez. Viszont én sem költök külön ételre, csak alkoholra mert azt nem várom el hogy megvegyék.
21/F
24/L
nem kell haza adnom semmit, csak az élelmiszerre, saját cuccokra kell költenem.
De: Apám elég jól keres ahhoz, hogy túlóra nélkül fenttartsa így a lakást, és még magára is költsön. A cég meg bizonyos időközönként eü csomagot ad, így fogkrémre, mosoporra, szappanra, zsepire szinte egyáltalán nem költünk, öblitőre és mosogatószerre is csak ritkán.
Ugyanakkor ha olyan munkája lenne mint barátnőim szüleinek, hogy túlórával is épphogy fent tudják tartani magukat akkor még ha nem is kérnék beadnák a rezsibe
Nekem a 100 ezer ft-ból 70-80 ezret kell kifizetnem, amit sokallok. A rezsi 3unkra kb 90 ezer ft (de ebben benne van h a fűtés télen 35-45 ezer ft, a tv,internet,teló 10 ezer ft).
Talán azért, mert cserébe nem kapok se meleg ételt se tiszta ruhát. Ami megmarad a fizumból abból bérletet veszek + ha muszáj akkor ruhát...
80-100 ezret? Én nem is keresem meg a 70-et se.
Én a párom szüleinek 20-25 ezret adok be, de külön állom a luxusabb kajáinkat (pizza, méz, stb) , a nasi, teáim, betétfélék, sampon, meg utazás (nem nyaralni, ügyintézni) ilyesmi.
6/6
Asszem ugy a lanyom 300-350ezret keres, nem tudom pontossan, szerintem nem sok az 80-100ezer.
Ha a rezsit meg a kaját összeadom, nagy túlzásokkal 150 ezer ft. HA azt elosztjuk 3 részre akkor 50 ezer jönni ki. Amit reálisnak tartanék.
Akkor tudnék talán spórolni is.
Mivel nincs elég munkatapasztalatom ezért is alacsony a fizum,azt mondták 1 év m.viszony után számíthatok fizuemelésre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!