31 éves rokonomat miért nem zavarja, hogy már 3 éve nem dolgozik?
Az én anyosomat sem zavaja h nem dolgozik évek óta, pedig van egy 14 éves fia is. A gyerekeitől kuncsorogja a pénzt...
Szánalmas undorito emberek...
Miből gondolod, hogy nem zavarja? Én is régóta nem találok munkát, még takarítónőnek, pénztárosnak, betanított munkásnak sem vesznek fel a bejárható környéken. Iszonyatosan zavar és bánt. De ezt nem kötöm más orrára. Főleg olyanokéra, akikről sejtem, hogy olyan szinten foglalkoztatná őket az életem, mint téged ezé a rokonodé. Semmi közük hozzá, hogy én mit megküszködök ezzel a helyzettel. Mások előtt nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak mutatkozok, mert úgy érzem, senkinek semmi köze ehhez, senki ne sajnáljon, ne csámcsogjon a problémáimon.
De még ha úgy van, ahogy mondod és tényleg nem zavarja, akkor sem a te dolgod. Nem vagyunk egyformák, mindenki úgy éli az életét, úgy oldja meg a problémáit, ahogy akarja, ahogy tudja. Te csak koncentrálj a magadéra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!