Szülők! Mit bántatok meg a legjobban gyereketek nevelésében?
Figyelt kérdés
Írjátok meg a gyerek korát is kérlek, hogy kisgyerekről vagy már felnőtt emberről van szó.2014. ápr. 17. 10:27
11/12 anonim válasza:
7-es, én meg lassan 30 évesen azt nehezményezem, hogy annak idején erőltették a zenélést. Gyűlöltem csinálni, most is a hátamon feláll a szőr még a gondolattól is. Én boldog lettem volna (mondom ezt nőként), ha beíratnak pl. emelt szintű matekra vagy fizikára külön. Tényleg nehéz dolog a nevelés :D
12/12 anonim válasza:
Az én lányom lassan 18 lesz, de úgy érzem, hogy jól csináltam amikor szigorú voltam és nem hagytam rá mindent. Igaz közben meg a barátnője is vagyok. Nagyon büszke rám, és amikor erről van szó, hogy milyen szülő vagyok akkor azt monja, hogy ennél jobbat nem is kaphatott volna mint mi amilyenek vagyunk. Igaz néha kételkedem magamban, de ő mindig helyre állít. Most jön a kistesó, remélem vele is hasonlóan jó lesz a kapcsolatunk.
37/anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!