Akkor azt kéne megvizsgálni miért ebben éli ki magát. A gyüjtögetés mögött is lehet lelki trauma. Mondjuk ha ezzel nyugtatták meg gyerekkorában. Ha baj volt akkor lenyugtatták egy kindertojással. Ki szoktatta rá?
2014. márc. 26. 07:08
2/11 anonim válasza:
Hány éves a majdnem felnőtt? Egyébként sok embernek van gyűjtőszenvedélye: bélyeg, régi pénz, telefonkártya..stb., ha a drágábbakat nézzük: modellezés. Múltkor voltam egy boltban ajándékot venni, és teljesen ledöbbentem, hogy egy kis vonat 60.000 Ft, és még mennyi minden kell egy terepasztalhoz.
Amíg a fiad pénzköltése bizonyos határok közt marad, és ez a gyűjtőszenvedély nem beteges,addig nem zavarna. Ha majd a fizetése felét is Kinder figurára költi, akkor már elég nagy a baj. Önmagában az, hogy Kinder figurát gyűjt nem zavarna.
2014. márc. 26. 07:12
3/11 anonim válasza:
1. Ez semmiféle lelki problémára nem utal, rengeteg ember gyüjti a figurákat, az interneten vakkan elég komoly fórumok is, ahol ezeket cserélgetik meg árulják.
2. A majdnem felnött nem mindegy, hogy 14 vagy 18 évest jelent.
3. Az sem lényegtelen, hogy mennyit költ erre a szenvedélyre, kinek a pénzéböl - mert ha a szülöéböl, akkor probléma lehet.
2014. márc. 26. 07:25
4/11 anonim válasza:
Amit már az előttem hozzászólók is írtak, nem mindegy, hogy mit jelent a majdnem felnőtt? 17-18 évest? Egyébként én 23 éves vagyok, és van, hogy a mai napig veszek 1-1t hébe-hóba, mert megkívánom. :D Igaz, én nem gyűjtő vagyok, hanem csak úgy. Ha azt nézzük, akkor 1 kindertojás felénk 200-265 forint között mozog. Ha a figurák a szenvedélye, hobbija, akkor inkább vegyen napi 1 kindertojást, mint más nagyobb összegű hobbija legyen, vagy jobb mintha dohányozna, és napi 1000 forint körül költ 1 doboz cigire.
2014. márc. 26. 07:35
5/11 anonim válasza:
Természetessen hogy zavarna és kilenék akadva minek egy majdnem felnöt embernek kindertojás ? Aba ugye játék van azmeg már nem felnötnek való. Vid el a pszhiátriára a gyereket mert ez neharagudj nem jó igy és a gyerekkel is beszélges el. Kindertojással nem is lakik jól se és sok élveznivaló sincs rajt desszertnek na én máris kiakadtam
2014. márc. 26. 10:17
6/11 anonim válasza:
Talan zavarna, talan nem. En belyegeket gyujtottem, szalvetat, konyveket, stb. Ha ez a hobbija, akkor nem zavarna.
Ha minden penzet elszorna erre, es allandoan penzzavarban lenne, akkor zavarna.
De ha felnott, akkor az o dolga.
2014. márc. 26. 10:57
7/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna.
2014. márc. 26. 11:44
8/11 anonim válasza:
Ha a saját keresetéből veszi akkor no problem.
talán jobb lenne ha qrvázni járna?
2014. márc. 26. 11:45
9/11 anonim válasza:
Inkább erre mint drogra és alkoholra
2014. márc. 26. 12:14
10/11 anonim válasza:
Én a ma napig gyűjtöm a Kinder figurákat, főleg ha valami különleges gyűjtemény van éppen ^__^ A csoki meg nagyon finom :333
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!