Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt nő úgy nézzen ki...

Felnőtt nő úgy nézzen ki ahogy neki jól esik, nem?

Figyelt kérdés

A szüleim elég kritikusak és nagyon konzervatívaknak mondanám őket. Édesanyámnak nem tetszett mikor sötétbarna volt a hajam vagy más volt a körmöm és persze mindig kimondta a véleményét, hogy neki ez nem tetszik stb.

De ha felnőtt nő vagyok, akkor neki nem mindegy, hogy hogyan nézek ki, ha én jól érzem így magam a bőrömben? Teljesen átlagos normális lány vagyok, semmi tetkó vagy piercing és persze nem is szeretnék ilyeneket. Régen sajnos annyira telebeszélte a fejem, hogy emiatt visszafestettem a hajam, csak azért, mert neki nem tetszett. Valahogy akkor így elültette a fülemben a bogarat.

Szóval a kérdésem, szülők, Ti is beleszóltok abba, hogy milyen színű legyen a lányotok haja? vagy ha már befestette a tudtotok nélkül, akkor kritizáljátok vagy nem?

25/L

2014. márc. 5. 11:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám rendszeresen nyaggatott még pár éve, hogy vágassam rövidebbre a hajam. Megmondtam, hogy nekem nem áll jól a rövid haj, és kész. Ha mondja, elmondom, hogy az én fejem/hajam és kész. Ebből túl nagy problémát nem csinálok, nyilván úgy nézek ki, ahogy nekem tetszik.

30/L

2014. márc. 5. 11:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az extrém eseteket leszámítva nem szoktam beleszólni, a véleményemet viszont nem tartom magamban. Ha nekem nem tetszik az adott szín, megmondom őszintén.

DE: ő is megmondhatja, ha neki nem tetszik éppen valami! Akár ruha, akár haj.

2014. márc. 5. 11:45
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Anyum is tett megjegyzést a fekete hajszínemre egy ideig, mert hogy sápaszt, meg hogy mennyivel jobban állna a világosbarna stb.

Annyival rendeztem le, hogy adtam neki egy puszit, és mondtam, hogy szerencsére nekem a sápadtság is jól áll.

Ezt rendszeresen eljátszottuk, aztán abbahagyta. Ugyanígy ruha bármi más.

2014. márc. 5. 11:46
 4/12 anonim ***** válasza:
19%

Bele, és meg is mondanám a véleményem. pl. ilyen esetben: Egy abszolút mély déli tipusú ember, az ne akarjon északi tipus lenni, mert csak visszatetszést vált ki, és nem is illik hozzá.

A déli tipusú ember: születésétől kezdve sötét hajjal, szemmel rendelkezik, kreolos bőre van(nem roma származás), egy ilyen ember ne akarjon világos/platina szőke lenni, mert akár milyen vékony, akkor sem fog jól állni neki és azon túl, hogy szétroncsolja az erős hajszálait a hidrogénnel, még visszatetszővé is válik.

Bele se engedném kezdeni a szőkítésbe.

2014. márc. 5. 11:47
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
Mindenképpen valamilyen identitászavart, önkép el nem fogadását jelzi, ha valaki a saját testi külsőségeit megváltoztatja, ha más akar lenni. Ez sokszor vidéki lányoknál van, akik pl. nagyvárosi környezetbe kerülve hasonulni akarnak az éppen divatoshoz és rendkívül feltűnő külsőt csináltatnak. Meg kell mondani, hogy ez a férfiakat általában taszítja és mindenféle képzeteket társítanak az ilyen fiatal nőkhöz. A testkép-zavaros embereknél ilyen okok miatt még a (tartós) párkapcsolat létesítése is nehéz, mert soha nem tudják önmagukat adni, ezzel bizonytalanságban tartják a partnert.
2014. márc. 5. 11:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Azt még hozzá kell tennem, hogy teljesen visszafogott az öltözködésem, minimálisan sminkelem magam, semmi mű nincsen rajtam.

Nem akarok megváltozni, csak a sötétebb barna hajat szeretnék, de attól még ott belül ugyanaz a lány maradok. Pl. a páromnak jobban tetszett a sötétebb barna hajam, amikor olyan volt és rajta kívül többen is mondták, hogy nagyon jól állt. Szóval attól, hogy sötétebb lesz a hajam, attól még ugyanúgy ugyanaz a gyerekük maradok.

2014. márc. 5. 11:59
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Bocsi hogy offolok, de 4es: mond már el mi köze van a szőkeségnek a testalkathoz... Tán egy ducibb ember nem nézhet ki jól szőke hajjal? Te egy végtelenül buta ember lehetsz ha ilyen következtetéseket vonsz le. Látszik is a százalékodon...

Kérdező: ha neked x hajszím tetszik és megvagy elégedve a külsőddel, tégy belátásod szerint. Mindenkinek lehet véleménye, anyukádnak is, de nincs kőbe vésve hogy már pedig az úgy lesz. Ahogy írtad is.. felnőtt vagy. Mellesleg egy idézettel tudnék szolgálni: "Te hallottál már olyan farkasról aki nem tudott aludni a birkák véleménye miatt?" :)

2014. márc. 5. 12:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem az édesanyáddal van itt a gond. Mégis ki mondaná el őszintén a véleményét, ha nem ő...

Neked kéne 25 évesen felnőnöd, és megérteni, hogy nem tudsz, és nem is kell mindig az édesanyád (és senki) kedvére tenni.

De ettől ő még elmondhatja a véleményét, ezerszer is. És akkor mi van. Ez nem beleszólás, hisz azt csinálsz, amit akarsz.

Az, hogy te visszafestetted a hajad, mert anyukádnak nem tetszett... Ez a te gyerekességed.

2014. márc. 5. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

5-ös, ezt a süket dumát melyik magasröptű nőmagazinban olvastad?

Kérdező, igen, olyan külsőt csinálj magadnak, ami neked tetszik. Édesanyád viszont ugyanolyan felnőtt nő, mint te, elmondhatja a véleményét - te meg vagy hallgatsz rá, vagy nem, ez már a te döntésed.

2014. márc. 5. 12:23
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

Fesd olyanra amilyenre akarod, nézz ki úgy ahogy akarsz. Mit tud csinálni? Max hisztizik egy sort.

Az hogy te hagyod magad lebeszélni dolgokról az a te szolgalelkűséged eredménye.

2014. márc. 5. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!