Felnőtt nő úgy nézzen ki ahogy neki jól esik, nem?
A szüleim elég kritikusak és nagyon konzervatívaknak mondanám őket. Édesanyámnak nem tetszett mikor sötétbarna volt a hajam vagy más volt a körmöm és persze mindig kimondta a véleményét, hogy neki ez nem tetszik stb.
De ha felnőtt nő vagyok, akkor neki nem mindegy, hogy hogyan nézek ki, ha én jól érzem így magam a bőrömben? Teljesen átlagos normális lány vagyok, semmi tetkó vagy piercing és persze nem is szeretnék ilyeneket. Régen sajnos annyira telebeszélte a fejem, hogy emiatt visszafestettem a hajam, csak azért, mert neki nem tetszett. Valahogy akkor így elültette a fülemben a bogarat.
Szóval a kérdésem, szülők, Ti is beleszóltok abba, hogy milyen színű legyen a lányotok haja? vagy ha már befestette a tudtotok nélkül, akkor kritizáljátok vagy nem?
25/L
Anyukám rendszeresen nyaggatott még pár éve, hogy vágassam rövidebbre a hajam. Megmondtam, hogy nekem nem áll jól a rövid haj, és kész. Ha mondja, elmondom, hogy az én fejem/hajam és kész. Ebből túl nagy problémát nem csinálok, nyilván úgy nézek ki, ahogy nekem tetszik.
30/L
Az extrém eseteket leszámítva nem szoktam beleszólni, a véleményemet viszont nem tartom magamban. Ha nekem nem tetszik az adott szín, megmondom őszintén.
DE: ő is megmondhatja, ha neki nem tetszik éppen valami! Akár ruha, akár haj.
Anyum is tett megjegyzést a fekete hajszínemre egy ideig, mert hogy sápaszt, meg hogy mennyivel jobban állna a világosbarna stb.
Annyival rendeztem le, hogy adtam neki egy puszit, és mondtam, hogy szerencsére nekem a sápadtság is jól áll.
Ezt rendszeresen eljátszottuk, aztán abbahagyta. Ugyanígy ruha bármi más.
Bele, és meg is mondanám a véleményem. pl. ilyen esetben: Egy abszolút mély déli tipusú ember, az ne akarjon északi tipus lenni, mert csak visszatetszést vált ki, és nem is illik hozzá.
A déli tipusú ember: születésétől kezdve sötét hajjal, szemmel rendelkezik, kreolos bőre van(nem roma származás), egy ilyen ember ne akarjon világos/platina szőke lenni, mert akár milyen vékony, akkor sem fog jól állni neki és azon túl, hogy szétroncsolja az erős hajszálait a hidrogénnel, még visszatetszővé is válik.
Bele se engedném kezdeni a szőkítésbe.
Azt még hozzá kell tennem, hogy teljesen visszafogott az öltözködésem, minimálisan sminkelem magam, semmi mű nincsen rajtam.
Nem akarok megváltozni, csak a sötétebb barna hajat szeretnék, de attól még ott belül ugyanaz a lány maradok. Pl. a páromnak jobban tetszett a sötétebb barna hajam, amikor olyan volt és rajta kívül többen is mondták, hogy nagyon jól állt. Szóval attól, hogy sötétebb lesz a hajam, attól még ugyanúgy ugyanaz a gyerekük maradok.
Bocsi hogy offolok, de 4es: mond már el mi köze van a szőkeségnek a testalkathoz... Tán egy ducibb ember nem nézhet ki jól szőke hajjal? Te egy végtelenül buta ember lehetsz ha ilyen következtetéseket vonsz le. Látszik is a százalékodon...
Kérdező: ha neked x hajszím tetszik és megvagy elégedve a külsőddel, tégy belátásod szerint. Mindenkinek lehet véleménye, anyukádnak is, de nincs kőbe vésve hogy már pedig az úgy lesz. Ahogy írtad is.. felnőtt vagy. Mellesleg egy idézettel tudnék szolgálni: "Te hallottál már olyan farkasról aki nem tudott aludni a birkák véleménye miatt?" :)
Nem az édesanyáddal van itt a gond. Mégis ki mondaná el őszintén a véleményét, ha nem ő...
Neked kéne 25 évesen felnőnöd, és megérteni, hogy nem tudsz, és nem is kell mindig az édesanyád (és senki) kedvére tenni.
De ettől ő még elmondhatja a véleményét, ezerszer is. És akkor mi van. Ez nem beleszólás, hisz azt csinálsz, amit akarsz.
Az, hogy te visszafestetted a hajad, mert anyukádnak nem tetszett... Ez a te gyerekességed.
5-ös, ezt a süket dumát melyik magasröptű nőmagazinban olvastad?
Kérdező, igen, olyan külsőt csinálj magadnak, ami neked tetszik. Édesanyád viszont ugyanolyan felnőtt nő, mint te, elmondhatja a véleményét - te meg vagy hallgatsz rá, vagy nem, ez már a te döntésed.
Fesd olyanra amilyenre akarod, nézz ki úgy ahogy akarsz. Mit tud csinálni? Max hisztizik egy sort.
Az hogy te hagyod magad lebeszélni dolgokról az a te szolgalelkűséged eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!