Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt nő úgy nézzen ki...

Felnőtt nő úgy nézzen ki ahogy neki jól esik, nem?

Figyelt kérdés

A szüleim elég kritikusak és nagyon konzervatívaknak mondanám őket. Édesanyámnak nem tetszett mikor sötétbarna volt a hajam vagy más volt a körmöm és persze mindig kimondta a véleményét, hogy neki ez nem tetszik stb.

De ha felnőtt nő vagyok, akkor neki nem mindegy, hogy hogyan nézek ki, ha én jól érzem így magam a bőrömben? Teljesen átlagos normális lány vagyok, semmi tetkó vagy piercing és persze nem is szeretnék ilyeneket. Régen sajnos annyira telebeszélte a fejem, hogy emiatt visszafestettem a hajam, csak azért, mert neki nem tetszett. Valahogy akkor így elültette a fülemben a bogarat.

Szóval a kérdésem, szülők, Ti is beleszóltok abba, hogy milyen színű legyen a lányotok haja? vagy ha már befestette a tudtotok nélkül, akkor kritizáljátok vagy nem?

25/L

2014. márc. 5. 11:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hűha, ideje lenne leszakadni anyuciról.
2014. márc. 5. 20:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha te itt kérdezgeted, hogy beleszólhat-e a hajfestésbe akkor nehezen lehet "felnőtt nőnek" nevezni téged.

Persze véleményt mondhat, max. nem tetszik neki.

2014. márc. 6. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!