Mi az, amit szerintetek jól csináltok a gyereketek nevelésében?
Én vagyok a tökéletes anyuka a tökéletes gyerekkel!
Na jó, ez nem igaz :)
Amire büszke vagyok: nagyon következetes vagyok a most 2,5 éves gyerekemmel az első pillanattól kezdve (egy kivétel: melyik ágyban aludjon a gyerek, de ebben apa "visszahúz").
Mindig válaszolok a kérdéseire, sosem kerülöm ki.
És ami nálam nagyon fontos: én, aki sosem tudtam kimutatni az érzelmeim (tartottam is ettől a terhességem alatt, hogy mi lesz), a gyerekem rettentő sok szeretetet kap tőlem.
Nagyon jó válaszok! :) És ezekre igenis büszkék lehettek! - szerintem...
Én: tudok bocsánatot kérni; az altatás tökéletesen jól sikerült a következetességemnek köszönhetően (11 órákat alszanak, és még napközben is); az etetés bevezetését nem siettem el; és mindketten naaaagyon jó evők; tudok nemet mondani is; nem siettetek semmit; rengeteget dicsérjük őket; több a móka és a kacagás, mint a morcoskodás; sokat olvasunk, beszélgetünk, diavetítőzünk.
Bár még kicsik, a visszaigazolás talán majd diplomaosztás után jön. :)
Szia
Nem tudom, hogy ez jo-e vagy sem, de en mindig azt teszem ami szivbol jon.Nem konyvekbol es tanacsok stb alapjan nevelem.
Nem vagyok "osanya", de igyekszem termeszetes maradni.Olyan vagyok amlyen vagyok, de ezt teljes szivbol adom.En mindig is szeretgetos bujos voltam es most rajongva szeretem a lanyom, remelem jo anyukaja leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!