Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hallgatja meg a...

Miért nem hallgatja meg a fiam a véleményem? Hogyan tudnám felnyitni a szemét?

Figyelt kérdés
Felfogtam, hogy felnőtt, családot alapított. De a felesége csak kihasználja, eltartatja magát. Mit lehet ilyenkor tenni?
2014. ápr. 16. 15:43
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
85%
18 Ebben tökéletesen igaza van Önnek és egyetértek.
2014. ápr. 16. 18:16
 22/37 anonim ***** válasza:
4%
Nagyon átlátszó kérdező! Mi ilyet már nem veszünk be. Gyerekes próbálkozás volt.
2014. ápr. 16. 18:44
 23/37 anonim ***** válasza:
2%

Mondja meg a fiának, hogy el kell döntenie, hogy a pénzt választja cserébe a gyermekei idegenként tekintenek rá, vagy azt, hogy a gyermekei apaként tekintsenek rá.

A "kedves" menyét meg igen helyre kéne tenni, hogy ne hajtson arra, hogy a férje idő előtt meghalljon a túlhajszoltság miatt.

Természetesen az is más lenne, ha a menye keresné az állást ezerrel és nem találná. De az írása alapján szerintem erről nincs szó, mert aki ma ilyen helyzetben tanfolyamokat és iskolákat tud végezni, a gyerekek iskoláztatásán túl, ráadásul úgy, hogy a fiának 2 állással kell ezért megdolgoznia keményen a családjától távol, az az ember nem azt keresi, hogy könnyíthetné meg a férje életét, hanem szimpla önzés motiválja.

Azokkal a hozzászólókkal meg nem kell törődni, akik a "fagyi visszanyal" szöveget mondják, mert mezei zsarolás idős ember felé, amit csípőből kell azonnal vissza utasítania egy erős embernek.

2014. ápr. 16. 18:45
 24/37 anonim ***** válasza:
81%
21-es és 23-as választ ugyanaz a személy írta. Szerintem a kérdező egy másik regisztrációról. Gyanús hogy mindkét hozzászólás a rendkívül magas 37%-os szinten van.
2014. ápr. 16. 19:05
 25/37 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező akciózik! Figyeljétek a pontozásokat!!!!!
2014. ápr. 16. 19:07
 26/37 anonim ***** válasza:
43%
Ez nem ütközik a GYIK szabályokba, kérdem én.
2014. ápr. 16. 19:08
 27/37 anonim ***** válasza:
4%
24 Nem a kérdező vagyok, hanem ugyan olyan válaszoló mint te, csak más véleménnyel a tiédtől.
2014. ápr. 16. 19:44
 28/37 anonim ***** válasza:
Utolsó, egy felnőtt ember életébe ne akarjon már beleszólni a kedves mama...
2014. ápr. 16. 19:58
 29/37 anonim ***** válasza:
11%
Tudod utolsó, ha látnám, hogy a gyerekemet hülyére veszik, és az egészsége rámegy, és szétrgürizi a fejét, miközben egy másik ember otthon még az utolsót is lehúzza a gyerekemről, és éli világát az a másik, miközben a gyerekemnek lóg a bele, bizony olyat szólnék, hogy a nasasszony ugrana. Ha otthon nem tanították meg, hogy egy másik embert nem zsigerelünk ki, és egy házasság nem arról szól, hogy az egyiknek lóg a bele, a másik meg szórakozik..
2014. ápr. 16. 20:17
 30/37 anonim ***** válasza:
41%
29-es azt mondod idegen vagy, akkor honnan vannak ezek a pontos, mélyreható ismereteid a konkrét esetről.
2014. ápr. 16. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!