Miért nem hallgatja meg a fiam a véleményem? Hogyan
tudnám felnyitni a szemét?
Ne akarj Te is belepni az elviselhetetlen anyósok klubjába. Valamiért azt érzem hogy Te már tettél fel ez ügyben kérdést korábban. Most is azokra a válaszokra számíts!
2014. ápr. 16. 16:22
9-es vagyok.
Még azt szerettem volna mondani, hogy sajna emiatt engem is leingyenélőztek és társai. Pedig most mit csináljak, ha nem kapok melót. Sovány testalkatú lévén volt, hogy azt mondták, h ilyet ide fel se vesznek... (44 kiló vagyok alapból sajnos és nem feltételezik, hogy bírom a fizikai munkát).
2014. ápr. 16. 16:23
Szerintem is volt már egyszer a kérdés. Ott is és ide is leírom: a fiad döntése, neked ehhez nem sok közöd van. Gondolom a fiadat nem érdekli a mértéktelen rosszindulatod. De ez majd jusson eszedbe akkor is, ha már nem nyitja rád az ajtót. Kapj észbe, mert ez lesz, ha nem tudod fékezni magad. Felnőtt ember, és fogadd el: van, aki szereti a fiadat.
2014. ápr. 16. 16:26
14/37 A kérdező kommentje:
Mindig csak a kifogást keresi, hogy miért nem dolgozik: gyerek, tanulás, gyerek, megint tanulás.
Közben meg szegény fiam 2 helyen dolgozik és maszekol, hogy megéljenek. Ez nem normális. A legszebb éveit elvesztegeti, a saját gyerekeit alig látja.
Csak ha ilyen magatartást tetszik mutatni,akkor nem csak a elgszebb éveit fogja elvesztegetni, hanem azt is, hogy ön valaha az életben lássa még..
2014. ápr. 16. 16:43
Az én férjem megmondta az anyukájának, hogy ha sikerül annyira kikészítenie lelkileg,hogy emiatt elhagyom őt, akkor nem létezik számára az anyja...
Egyszóval úgy csináld, nehogy visszanyaljon a fagyi ;)
2014. ápr. 16. 16:44
Inkább Te is tanultál volna fiatal korodban. Lehet most okosabb lennél.
2014. ápr. 16. 16:46
18/37 A kérdező kommentje:
De ez így akkor sem normális! Tanuljon, vállaljanak gyereket, persze. De ilyen áron? Menjen el dolgozni, aztán ha egyenesbe kerülnek, majd tanulhat.
Semmit nem lehet tenni, legfőképpen nem neked! Tanul belőle majd, ha ez így van. Azt írod, felfogtad, hogy felnőtt, de szerintem mégsem. Ha valóban úgy van, ahogy írod, tudom, hogy nehéz ezt elviselni, de a fiadnak kell úgy látnia ahhoz, hogy lépjen, nem neked.
2014. ápr. 16. 17:40
Úgy érzem te a tanulást egy felesleges, lehetőleg kerülendő borzalmas dolognak tartod. Gondolom eszerint is éltél. Látod itt az eredménye!
2014. ápr. 16. 18:04
Kapcsolódó kérdések: