Találkozzak az igazi apámmal? Mit tegyek, ha az anyám évekig hazugságban nevelt?
Nemrég derült ki, hogy az az ember, akit az apámnak hittem egész életemben, nem a vér szerinti apám.
Amióta ezt megtudtam, nem beszéltem anyával, úgy érzem, az egész életem egy hazugság. Anyáék veszekedéséből annyit sikerült megértenem, hogy sokáig viszonyuk volt, nagyon gazdag és idősebb anyánál. Anya nem mondta meg neki, hogy terhes volt, csak pár éve tudja, hogy van egy lánya.
Találkozni szeretne velem, de nem tudom, hogy ez jó ötlet-e.
Össze vagyok zavarodva... A hét elején még volt egy normális, boldog családom. Most pedig úgy érzem, nincs senkim, egyedül vagyok.
Ráadásul apa (a nem vér szerinti apám) családjával nagyon szoros volt a kapcsolatom, de ezek után gondolom már nem fognak szeretni, nem leszek családtag náluk.
16/L
Hogy-hogy csak anyád tudott a dologról? A nevelőapádnak nem tűnt fel, hogy hopp itt egy gyerek, aki nem is az enyém? Vagy a házasság alatt volt viszonya anyádnak?
Egyébként az az apád, aki felnevelt. Nyilván most megsértődött, hogy egy olyan ember jobban érdekel, aki le sem tojt, mint az aki 8-12 órát dolgozik azért naponta, hogy minél jobb életet biztosítson neked. És ezért tűnik úgy, hogy nem szeret.
Csináld azt a biológiai apáddal, amit ő csinált veled. Tojj a fejére és legyen az életed nélküle boldog.
Ajhh, jó oké nem fogok lesüllyedni a szintedre. :)
Ha már anyád és a nők is utálnak valószínűleg, legalább igazad legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!