Kit kell jobban szeretni, anyját vagy apját egy gyermeknek?
En soha nem szerettem az apamat. Regen eluldozott minket otthonrol majd visszakonyorgott minket. Ezenkivul o egy nagyon buszke, elfogult, konzertvativ, kicsinyes, kapzsi ember. Erezte hogy nem a szivem csucske. De en se vagyok az ove. Kivancsi leszek az arcara ha elmondom hogy meleg vagyok. Anyum mindig az o partjat fogta, ezert sokszor haragudtam ra de aztan rajottem miert csinalja.
A kerdesre valaszolva: Minden a gyerektol fugg. Ez nem egy olyan dolog ami "kell" vagy "illik" a gyerek azt a szulojet szereti jobban aki neki szimpatikusabb. Hiszen a gyerek es a szulei is csak emberek. En szerintem ez nem kotelezo hiszem a gyereknek lehet unszimpatikus az egyik szuloje ha sok olyan tulajdonsaga van ami neki nem elfogadjato.
Bárki si teszi fel így a kérdést, hogy "KELL szeretni", azt az embert alapból kell hanyagolni. Az ugyanis mindig agresszor: ő akarja meghatározni egy másik, tőóle függtelen ember érzelmeit és érzéseit. Kár volt lepontozni a jól válazsoló embereket (én ismét segítettem ezen).
Azt szereti a gyerek jobban, akire jobban rímel a lelke, akihez kötődik. Jelzem: azt a kötődést leginkább anuyka tudja elcseszni.
Általában azok az emberek erőlködnek azzal, hogy a gyereknek kit kell szeretni (persze, őket!), akik a legsárosabbak abban, hogy a gyerek nem tudja őket szeretni, mert nem kapott megfelelő anyai törődsét.
Egyébként pl. okos lány az okos apját fogja jobban szeretni, nem a buta anyját. Viszont a buta anyja fog vergődni azon, hogy szerinte a lányának kit kéne jobban szeretnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!