Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kit kell jobban szeretni,...

Kit kell jobban szeretni, anyját vagy apját egy gyermeknek?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 8. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Egyiket sem kell, ha nem érzed legbelül. Nem kényszer, hanem érzés, ösztön, ami természetes esetben jelen van.
2014. ápr. 8. 17:47
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy idióta kérdés.Nincs ilyen,hogy "kit kell".Mind 2 szülőt a magamódján egyformán szereti normál esetben a gyermek.
2014. ápr. 8. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó miért minősíted a kérdést? Lehet, hogy egy 10 éves tette fel és érdekli, nem látja át ezeket. Nem értem miért kell egyből degradálni, ítélkezni a kérdéseket illetően.

Ezen kívül a válaszod tartalmi kivonatával egyetértek.

2014. ápr. 8. 17:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Én is azt vallom ,hogy az a normális ,ha egyformán szereti a szüleit ,viszont anyu azt mondja ,hogy egy gyermeknek az anyját kell jobban szeretnie ..
2014. ápr. 8. 17:55
 5/13 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok és 9 éves a lányom !!! Anyám mondogatja ,hogy a gyerekemnek engem, azaz az anyját kell jobban szeretnie :/ ...
2014. ápr. 8. 17:57
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Normál esetben a gyerek mindkét szülőt szereti, persze ettől még kötődhet esetleg valamelyikhez jobban, illetve szokott lennie a gyerekeknek bizonyos korokban apás és anyás időszaka.
2014. ápr. 8. 18:03
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
De mi az, hogy KELL?? KELL?? Anyud végtelenül konzervatív és még a két háború között érzi magát!!
2014. ápr. 8. 18:15
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

Mindkettőt egyformán illene szeretni egy gyereknek. Még a két háború között is így volt.

Csak ma sokan hiszik azt, hogy az anya fontosabb a gyerek életében, mint az apa.

2014. ápr. 8. 18:17
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
#3 tehát kiderült a kérdező édesanyjának egy 10 éves szintjén áll az érzelmi hányadosa. Kérdező, tedd felejtőssé ezt. Szegény gyereknek ne kelljen már érzelmileg degenerálódnia.
2014. ápr. 8. 18:28
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Helyes. A nagymama azért van, hogy megmondja a tutit. Te meg azért vagy a gyerek anyja, hogy felelösséggel neveld a gyerekedet. Kb ennyi.
2014. ápr. 8. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!