Érthető, hogy a szüleim ezentúl nem szeretnék meghívni magukhoz az épp aktuális párom/barátom?
16 évesen kezdődött egy 2 éves párkapcsolatom. A 2. évfordulónk előtt történt, hogy anyukámnak eltűnt a pénztárcája a lakásból. Épp festés előtt álltunk, és benne volt a festőknek szánt pénzt. (Kb 80 E ft, plusz bankkártyák, meg pár ezer ft apró)
Akkoriban nem volt nálunk vendég, csak a barátom. Nem tudtuk rábizonyítani hogy ő tette, de szakítottam vele. (később derült ki, hogy játékgép-függő)
Volt egy újabb 2 éves párkapcsolatom, azzal az emberrel semmi baj nem volt, én voltam a hülye hogy szakítottam vele. Most megint van egy 2,5 éves kapcsolatom, de megint tűnnek el dolgok anyuéktól.
Továbbra sem jár hozzájuk senki. És mindig akkor tűnik el valami, amikor mi megvagyunk hívva ebédre.
Az asztalomról egy ezres tűnt el, ami előtte kb 3 hétig ott volt, majd egy 4 gigás micro sd kártya.
Ezzel az illetővel együtt is éltünk, hétvégén költöztem haza.
A szüleimnek tele van a bugyruk, azt mondták ők már nem nagyon szeretnének senkit megismerni. Megértem őket, hogy nem akarnak minden vendégeskedés után körbenézni, nem hiányzik e valami.
:(
Már szakítottunk. Mikor az 1000-s eltűnt, azt gondoltam, biztos én tettem el valahová, csak nem emlékszem rá.
Aztán mikor a micro sd kártya is eltűnt, rákérdeztem nem látta e. Egyből megharagudott, hogy lopással vádolom (holott csak megkérdeztem, nem látta e).
Aztán szakítottunk és hazaköltöztem.
Sajnálom, hogy így alakult :(
Sajnos van ilyen, hogy az ember mindig ugyanolyan párt választ, mármint rossz értelemben.
De próbáld meg jobban kiismerni majd az új párodat, mielőtt anyukádék közelébe engeded :)
A 2 gázos páromra jellemző volt, hogy anyagi gondjaik voltak. (nem akarom tolvajnak nevezni őket)
De ismerkedéskor elég hülyén jönne ki, ha megkérdezném van e anyagi gondja, mert ha van, nem szeretném megismerni, nehogy a későbbiekben meglopjon?!
Most még bizalmatlanabb leszek a férfiakkal...
És mindkét barátom magyar volt... Munkahelye is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!