Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek huszonpár évesen (21-23) mennyi idő után aktuális az eljegyzés?
A pár még tanuló egyetemen az egyik 1 év múlva végez a másik 2év múlva.
Jó az ha valakik nagyon sok évig járnak és nem emelkedik a kapcsolat egy magasabb szintre?
Szerintem akkor aktuális, ha 1, max 2 éven belül esküvő követi.
Az eljegyzés nem csak egy jó buli. Azt jelenti, hogy hamarosan elkezditek a közös, önálló életeteket. Ha erre belátható időn belül nincs esély, akkor számomra elég komolytalan dolog az eljegyzés.
Mi úgy tervezzük, hogy eljegyzés akkor, ha 2 éven belül össze tudunk házasodni.
A párom megszeretné várni míg lediplomázok, az 1,5 év. Szóval eszerint akár már most is megkérhetné a kezemet. 2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk, viszont én úgy érzem, hogy inkább 1,5 év múlva kezdhetek azon gondolkozni, hogy mikor kéri meg a kezem. :)
Egy eljegyzés akkor kellene, hogy aktuális legyen ha a pár tényleg komolyan gondolja ne csak amiatt mert ez de jó buli, majd hencegünk xy emberkéknek.
Én 21 éves voltam mikor párom megkérte a kezem, 2 évig voltunk jegyesek majd ezután volt a lagzi.
Azóta eltelt 3 év, van egy gyönyörű kislányunk és nagyon boldogok vagyunk.
Ha egy kapcsolat elég erős akkor nem számít, hogy 1-2 év múlva lesz esküvő.
elmondom nálunk hogy volt, mert hasonló szitu
21,5 voltam pont ő pont 22 amikor összejöttünk...(nov.)
Egyetemen a koliban 4 szobára laktunk, mindig meg tudtuk oldani, hogy együtt aludjunk, együtt vásároltunk be, együtt főztünk kb 1 hónap után
Májusban 1 szobába sikerült költözni...(szakmai gyakot csináltuk a nyáron)
szeptemberben szétszedtek minket (helyhiány miatt)
megkért, hogy költözzek januártól hozzá, időt kértem neki, hogy gondolja át, mert nekem fontos a házasság, és nem szeretnék sokáig "csak úgy lenni"
végül márciusban sikerült költözni...(23 éves korom előtt, majdnem 1,5 év után)
Egyetemen még ezután abszolváltam (diploma még mindig nincs meg:()
Most márciusban volt ez 3 éve. Októberben lesz az esküvő...
(Tehát éppen 1 hónap híján 5 év után lesz)
most töltöm a 26-ot ő 27 lesz ősszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!