Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek huszonpár évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek huszonpár évesen (21-23) mennyi idő után aktuális az eljegyzés?

Figyelt kérdés

A pár még tanuló egyetemen az egyik 1 év múlva végez a másik 2év múlva.

Jó az ha valakik nagyon sok évig járnak és nem emelkedik a kapcsolat egy magasabb szintre?

2013. máj. 8. 09:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
Végezzen mindkettő az egyetemen,költözzenek össze,és ha legalább 1 éve működik az együtt élés,akkor van értelme eljegyzésről beszélni.
2013. máj. 8. 09:17
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Együtt éltek már?
2013. máj. 8. 09:21
 3/18 A kérdező kommentje:
Kollégiumban együtt.
2013. máj. 8. 09:34
 4/18 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem akkor aktuális, ha 1, max 2 éven belül esküvő követi.

Az eljegyzés nem csak egy jó buli. Azt jelenti, hogy hamarosan elkezditek a közös, önálló életeteket. Ha erre belátható időn belül nincs esély, akkor számomra elég komolytalan dolog az eljegyzés.

2013. máj. 8. 09:36
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

Mi úgy tervezzük, hogy eljegyzés akkor, ha 2 éven belül össze tudunk házasodni.

A párom megszeretné várni míg lediplomázok, az 1,5 év. Szóval eszerint akár már most is megkérhetné a kezemet. 2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk, viszont én úgy érzem, hogy inkább 1,5 év múlva kezdhetek azon gondolkozni, hogy mikor kéri meg a kezem. :)

2013. máj. 8. 09:45
 6/18 anonim ***** válasza:
66%
mi 21 évesek voltunk, mikor az eljegyzés volt, mindkettőnknek 1 év volt vissza a suliból. Aztán rá 1,5 évre, tavaly októberben volt a lagzi
2013. máj. 8. 09:46
 7/18 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez helyzettől függ. Van, akik fél év után eljegyzik egymást és utána fél év múlva szakítanak, és olyanok is, akik 6 év után és együtt élik le az életüket. Szóval nem gondolom, hogy csak azért el kell jegyezni egymást, mert így illik. Főleg, ha még kilátásban sincs az esküvő.
2013. máj. 8. 10:11
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
Amikor úgy érzitek. Nincs rá szabály :)
2013. máj. 8. 10:21
 9/18 anonim ***** válasza:

Egy eljegyzés akkor kellene, hogy aktuális legyen ha a pár tényleg komolyan gondolja ne csak amiatt mert ez de jó buli, majd hencegünk xy emberkéknek.

Én 21 éves voltam mikor párom megkérte a kezem, 2 évig voltunk jegyesek majd ezután volt a lagzi.

Azóta eltelt 3 év, van egy gyönyörű kislányunk és nagyon boldogok vagyunk.

Ha egy kapcsolat elég erős akkor nem számít, hogy 1-2 év múlva lesz esküvő.

2013. máj. 8. 10:23
 10/18 anonim ***** válasza:

elmondom nálunk hogy volt, mert hasonló szitu

21,5 voltam pont ő pont 22 amikor összejöttünk...(nov.)

Egyetemen a koliban 4 szobára laktunk, mindig meg tudtuk oldani, hogy együtt aludjunk, együtt vásároltunk be, együtt főztünk kb 1 hónap után

Májusban 1 szobába sikerült költözni...(szakmai gyakot csináltuk a nyáron)

szeptemberben szétszedtek minket (helyhiány miatt)

megkért, hogy költözzek januártól hozzá, időt kértem neki, hogy gondolja át, mert nekem fontos a házasság, és nem szeretnék sokáig "csak úgy lenni"

végül márciusban sikerült költözni...(23 éves korom előtt, majdnem 1,5 év után)

Egyetemen még ezután abszolváltam (diploma még mindig nincs meg:()

Most márciusban volt ez 3 éve. Októberben lesz az esküvő...

(Tehát éppen 1 hónap híján 5 év után lesz)

most töltöm a 26-ot ő 27 lesz ősszel

2013. máj. 8. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!