Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondtam anyámnak hogy meleg...

Elmondtam anyámnak hogy meleg vagyok. A következőket kaptam: nem így neveltelek, nem volt ilyen a családban, elmegyünk pszichiáterhez. Most lent sír a konyhában. Mit tegyek? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül megbántott és most még én érezzem szarul magam? 18/L
2014. márc. 31. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Köszi 59. sokkal jobban összefoglaltad mint én, kb én is ezt akartam mondani, csak elvesztem a részletekben.
2014. ápr. 1. 11:41
 62/64 anonim ***** válasza:
8%
21:44-es mitõl félted a Földet? Hogy " meghal"? Mert ha igen az rossz hìr, ugyanis feleslegesen aggòdsz,mivel a Nap egy csillag, aminek lesz egy halàla egy nagy robbanàs formàjàban aminek kövezkeztében vagy megszilàrdul vagy feketelyuk lesz....szòval akàrmilyen ilyesztõ, a Földnek annyi.
2014. ápr. 1. 15:30
 63/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért feltételezik egyesek azt,hogy minden élőlénynek szaporodnia kell:D

Szerintem ez annyira primitív és logikátlan.

Ez nem egy hiba vagy betegség,hanem egy tudatos része az evolúciónak.

A szervezetedben is vannak olyan sejtek(pl a fehérvérsejtek,akik feláldozzák magukat a szervezetért.)

A homoszexualitás valószínű okai.

1.ne szaporodjon el a faj.

2. azok a szaporodóképes egyedek,akik nem tudnak gyereket nevelni,helyettük más is megteheti.Rengeteg heteró ember van,akiknem nem való a gyereknevelés,árvaházban köt ki a gyerek,stb.Ezért kellenek olyan melléktermékek,mint a melegek,hogy ezt a fajta hibát kijavítsák.

De pl meghal vkinek az anyja,apja.Egy meleg testvér nagyobb eséllyel fogja befogadni a gyereket,mint a heteró testvér,akinek mondjuk szintén van már sajátja.

Szerintem nagyon buta dolog azt hinni,hogy ez vmi hiba lenne.Ez olyan mint a DNS javító mechanizmus,mikor van egy mellékszál.

Az a durva,hogy a terherbeséshez elég egy csepp sperma.Ha minden egyes szexuális együttlétből gyerek foganna,akkor már rég kipusztult volna a faj.

Régebben ez azért nem volt olyan jelentőségű,mert alacsonyabb volt az átlagéletkor,sok betegség elvitte az embereket,stb.

De miután már ellenállóbb lett az ember,akkor elszaporodott.

Amúgy meg sok olyan heteró ember is van,aki nem akar családot pl,tehát attól,hogy heteró vki,attól még nem következik egyenesen,hogy lesz gyereke.

Az meg,hogy mi az élet értelme,vagy vki szerint az életnek nincs értelme,ha nem szaporodsz elég buta elgondolás.

Valójában szerintem a legnagyobb emberi ösztön az élni akarás,és a minőségi életre való vágy.

Valamiért az emberek önzőnel lettek kódolva,ettől életképesek,nem attól,hogy hány gyereket szülnek.

Ha kihal az emberiség az nem emiatt lesz.hanem vmi természeti katasztrófa vagy betegség miatt.

Amúgy ha minden ember meleg lenne,akkor sem halnánk ki,mert a melegek nem meddők.És érdekes módon a melegek között is sokan vannak aki családra vágynak.

2014. ápr. 2. 11:55
 64/64 anonim ***** válasza:
69%

És azokkal a hetero de meddő párokkal mi van ahol az egyik képtelen a gyereknemzésre? Annak a kapcsolatnak sincs értelme? De pl. a nagyszüleinknek sem lesz már gyereke, az ő kapcsolatuk is értelmetlen?

Én leszbikusként egyáltalán nem érzem úgy, hogy felesleges lennék vagy, hogy ne tudnék gyereket nevelni.

Nagyon-nagyon sok árva kisgyermek van, akik rossz körülmények között élnek. Ha majd eljön az ideje a harmadik világból szeretnék egy kislányt örökbefogadni. Biztos nagyon rossz lesz neki két anyukával Nyugat-Európában lakni, mert majd mit fog látni tőlünk. Egy kongói árvaházban sokkal jobb dolga lenne...

Aki meg olyan korlátolt, hogy a szerelmem ítélkezik, mert az azonos neműek között nem ugyanolyan, azt csak sajnálni tudom.

2014. ápr. 2. 12:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!