Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondtam anyámnak hogy meleg...

Elmondtam anyámnak hogy meleg vagyok. A következőket kaptam: nem így neveltelek, nem volt ilyen a családban, elmegyünk pszichiáterhez. Most lent sír a konyhában. Mit tegyek? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül megbántott és most még én érezzem szarul magam? 18/L
2014. márc. 31. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
1%

képzeld magad édesanyád helyébe

amíg nevelt téged annyi álma volt veled kapcsolatban, hogy lesz egy gyönyörű feleséged, édes kisfiad akit majd babusgathat, vasárnap körbeülitek az asztalt, boldogság, idill, stb. és öreg korában egy gyönyörű családra tekinthet vissza majd

na ezeket törted most darabokra

megszakad a szíve szegénynek te meg pattogsz

nem anyád meleg hanem te

próbálj kicsit alázatosabb lenni

öleld át és sírj vele

2014. márc. 31. 16:55
 22/64 anonim ***** válasza:
10%
ja hogy lány vagy, akkor bocs, értelemszerűen cseréld le a szövegben a férfira utaló részeket
2014. márc. 31. 16:56
 23/64 anonim ***** válasza:
1%
egyébként a meleg nők többsége csak divatleszbi, azt se tudják mit akarnak
2014. márc. 31. 16:57
 24/64 anonim ***** válasza:
52%

"Mert amúgy betegség is, attól mert ma már elfogadjuk normálisnak ezen nem valtoztat. Rossz hormonműködés."

Semmi köze a hormonműködésnek ehhez, de ha ilyeneket mondasz kérlek bizonyítsd is.

21-es szintén jó kövér butaságokat mondott, egy leszbikusnak ugyanúgy lehet családja, mint egy heteronak.

Pszichológus nem tudja megváltoztatni a szexuális orientációt, nem megváltoztatható dolog. Amúgy meg nem is kell, nincs azzal baj.

Várd meg még lenyugszik, nem nevelés kérdése, nem környezeti hatástól lettél leszbikus.

De ha a későbbiekben sem tud elfogadni akkor nem is szeret, nem kell foglalkozni vele.

25\Leszbikus

2014. márc. 31. 17:01
 25/64 anonim ***** válasza:
91%

Azért arra kíváncsi lennék, aki szerint ez teljesen normális, és nem betegség, hogy mivel indokolja.

Magának nem árt, másiknak nem árt, testileg, szellemileg egészséges, mióta világ a világ, előfordul, állatoknál előfordul. Szerintem ezért normális. Attól, hogy valamit nem fogadnak el, még nem lesz abnormális. Régen is sok mindent nem fogadtak el, ma meg már nevetünk rajta és senki nem mondaná azt, hogy ez aberráció.

Szexuális aberráció. Ennyi erővel egy pedofil is "ilyen"? Nem látjátok az ellentmondást?

Itt te nem látod a saját ellentmondásod.

A pedofil árt másoknak. Azoknak a gyerekeknek akikre szemet vet, akik semmiképpen sem viszonozhatják a dolgot mert semmilyen formában sem érettek erre. A melegség viszont pusztán arról szól, hogy a saját nemedhez vonzódsz, és jó esetben kölcsönös megegyezésen alapuló kapcsolatban vagy (ha meg nem, az ugyanúgy megeshet heteroszaxuálisoknál is). Az egyetlen különbség, hogy egymástól nem lehet gyerekük. Ez meg kit érdekel? Ez mióta bűn?

2014. márc. 31. 17:06
 26/64 anonim ***** válasza:
83%

"egyébként a meleg nők többsége csak divatleszbi, azt se tudják mit akarnak"

Ezt mire alapozod?

Vagy csak nem tudod elképzelni, hogy egy nő nem kér a férfiúi felsőbbrendűségetekből?

2014. márc. 31. 17:07
 27/64 anonim ***** válasza:
23%

26-os: szerintem a leszbikus létnek semmi köze a férfiúi felsőbbrendűség elítéléséhez. arra ott a feminizmus meg hasonlók.

(biszex 20L, hetero kapcsolatban)

2014. márc. 31. 17:41
 28/64 anonim ***** válasza:
68%
Valóban nincs köze, csak a férfiak nem tudják elképzelni, hogy nem kellhetnek egy nőnek.
2014. márc. 31. 17:45
 29/64 anonim ***** válasza:
55%

"csak a férfiak nem tudják elképzelni, hogy nem kellhetnek egy nőnek."

Szerintem nem kéne általánosítani. Van olyan csaj is, aki nem tudja feldolgozni, ha nem kell egy pasinak. Akkor most mindegyik ilyen lenne?

A megoldás inkább abban van, hogy akibe belezúgunk, attól nehezebb elviselni a visszautasítást.

Nem kell már megint férfi kontra nő vitát csinálni olyan témánál is, amihez semmi köze sem a feminizmusnak, sem a hímsovinizmusnak.

Ha mégis így gondoljátok, akkor akár kezet is foghattak egymással...tökmindegy, hogy pasik vagy csajok vagytok, egyikőtök sem jobb. Veszekedjetek priviben.

Egyébként ha nem kamu (már megint) a kérdés, akkor várd meg, amíg megnyugszik és üljetek le dumálni. Egyébként ne félj, a pszichiáter is melléd fog állni és esetleg ő majd komolyabban el tud beszélgetni az anyukáddal erről.

2014. márc. 31. 17:56
 30/64 anonim ***** válasza:
3%
Kedves 25 leszbikus, most kiragadtad azt amit meg tudtál fogni. Attól még betegség, kihalna vele az emberiség.
2014. márc. 31. 18:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!