Elmondtam anyámnak hogy meleg vagyok. A következőket kaptam: nem így neveltelek, nem volt ilyen a családban, elmegyünk pszichiáterhez. Most lent sír a konyhában. Mit tegyek? Mit mondjak neki?
"Attól még betegség, kihalna vele az emberiség."
És még mindig itt vagyunk! Botrány!
Amióta létezünk, valószínűleg már az őseink között is voltak homokosok (elég csak kiülni és kicsit figyelni a bonobókat), de még nem sikerült miatta kihalni.
Ellenben az ehhez hasonló gyűlölködések már nem is egyszer ritkították meg jó alaposan az emberiséget.
ja és akárhányszor elfajult a homokos téma tönkre is ment az akkori birodalom(lásd rómaiak) de elég csak utána olvasni,nem azt jelenti,hogy a homokossá válás a felelős érte,de ez volt a jelzése annak, ha egy társadalom szabályai kezdtek szétesni illetve elfajulni.
hol egészséges az hogy mindenki mutogathatja hogy ő meleg,de ha én csókolózom a párommal(hetero)már leszólnak hogy menjünk szobára.Van meleg ismerősöm és még ő is azt vallja a homokossága nem tartozik másra azt megtartják maguknak otthon, de nem fogják hangoztatni az utcán vagy emiatt sajnáltatni magukat.
Egy kis olvasnivaló....melegen ajánlom az utolsó bekezdést...
Magnus Hirschfeld német orvosprofesszor
1920 -ban felvetette, hogy a férfi és női nemi
hormonok arányának felbomlása okozza a
homoszexualitást. Férfiak esetében elsősorban
a tesztoszteron alacsony szintjére gyanakodtak
és a férfi nemi hormon pótlásával próbálták
gyógyítani a "betegeket". A kezelés sikertelen
volt, ugyanis a páciensek nemi vágya
fokozódott ugyan, de annak tárgya
változatlanul az azonos neműek maradtak.
Ennek az lehet a magyarázata, hogy a
tesztoszteronra a magzati fejlődés egy adott
szakaszában van szükség ahhoz, hogy a nemi
identitást meghatározó agyi struktúrákat
befolyásolni tudja.
Patkánykísérletekkel (léziós vizsgálatok)
sikerült meghatározni, hogy a hímek
heteroszexuális viselkedéséért a hipotalamusz
egy jól körülhatárolható területe felel.
A hipotalamuszban található egyik mag a 3.
életévtől 2-3-szor nagyobb férfiakban, mint
nőkben és homoszexuális férfiakban, és
rengeteg tesztoszteron receptort tartalmaz.
A kísérletek során az is kiderült, hogy az agyi
struktúrák eltéréseit a magzati hormonszint
különbségei okozzák.
Az agy tehát nemi differenciálódáson megy át:
fiúknál az eredendően női jellegű agyat a
magzati időszakban a tesztoszteron
maszkulinizálja oly módon, hogy az ún.
aromatáz enzim hatására ösztrogénné alakul,
és ennek hatására alakulnak ki a férfiakéra
jellemző sajátosságok, többek között a
hipotalamuszban is. Ez a folyamat
homoszexuálisoknál zavart szenved.
A nőies vonások másik neurológiai jele, hogy a
homoszexuális férfiak agyában az ún. anterior
comissurák , akárcsak a nőknél, vastagabbak.
Az 1970-es években Günther Dörner német
orvoskutató a homoszexualitást a „központi
idegrendszer pszeudohermafroditizmusa”-ként
fogalmazta meg.
Dörner és munkatársai szerint, ha az
any nagyon stresszes, akkor a gyerek
nagyobb valószínűséggel lesz homoszexuális.
Ezt a tényt igazolják azok az adatok, melyek
szerint a második világháború alatt és
közvetlenül utána sokkal több homoszexuális
személy született.
Egy későbbi vizsgálat lényegében igazolta
ezeket a következtetéseket: a homoszexuális
személyek anyáinak 75%-a élt át valamilyen
stresszt a terhessége alatt, míg ez az arány a
heteroszexuálisok anyáinál csak 10%-nak
bizonyult.
"Van meleg ismerősöm és még ő is azt vallja a homokossága nem tartozik másra azt megtartják maguknak"
Akkor talán értsd meg azt is, hogy ránk se tartozik a te heteroszexualitásod. Miért is zavar tehát, ha azt mondják, menjetek szobára?
Magnus Hirschfeld épphogy a melegeket akarta védeni. Szóval nem vágom most ezt az idézetet.
Wiki: "Az egyesület mottója az „Igazságosság a tudományon keresztül” volt, az alapítók szerint a homoszexualitás jelenségének tudományos megértése csökkentheti a homoszexualitással szembeni ellenérzéseket."
Szegény pacák. Ezek szerint általad is elbukott a célja, amiért küzdött.
Akkor valaki elmondhatná, mi a természet rendje, ha szerintetek semmi sem az, ami a természetben előfordul.
De akkor megpróbálok összedobni magam is egy ilyen kis logikai játékot. Az orálszex és az análszex sem divat sok élőlénynél, mi több, utódokat sem eredményez. Tehát természetellenes. Aki műveli, az emberiségellenes cselekedetet követ el, hiszen kihalhat miatta a fajunk.
Elárulok valamit. A létért folytatott harc nem csak az utódok létrehozásáról szól.
"Attól még betegség, kihalna vele az emberiség."
Jelenleg nem a kihalás fenyegeti az emberiséget, hanem a túlnépesedés. Akkor most a te logikád szerint a heteroszexualitás a beteges, ugye?
Ennyit ér a hamis logikád.
nem az zavar ha engem beszólnak menjünk szobára,hanem az ha ugyanezt egy homokosnak mondják fel van háborodva a jogai miatt...engem ez zavar
azzal semmi baj,hogy léteznek csak mostanában kezdünk átesni a ló tulsó oldalára,nem természetes az hogy ennyire elfogadott,nem a létük a probléma hanem hogy most már nem is szabad arra gondolnunk ez talán rossz(az pedig hogy lehet gyerekük egyenese ...
72%: Nem gondoltál esetleg bele abba, hogy a közlés módjában van a hiba?
Hogyan is volt múltkor? Egy elmebeteg baseball ütővel rontott nekik, amikor csókolóztak. Szerintem egy hetero pár is "megsértődött" volna, ha ilyen fogadtatásban részesítik őket.
Ha valaki intelligens módon rájuk szólna, hogy nem kíváncsi a szerelmi életükre, akkor ők sem vennék fel. Ahogyan egy normális hetero pár sem. Aztán már csak azon múlik a sztori, hogy ki milyen ember. Egy hetero is elkezdhet kötözködni.
"az pedig hogy lehet gyerekük egyenese ..."
Én is elszörnyülködök sokszor. Főleg az itteni kérdéseket szoktam olvasni, amikor az anya megkeseríti a saját lánya életet, mert nem tetszik neki a stílusa vagy amikor a szülők annyira smucigok és hanyagok, hogy a gyerek már kínjában idegenektől kér tanácsokat.
Tényleg nem szabadna engedni, hogy bizonyos emberek gyereket vállaljanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!