Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondtam anyámnak hogy meleg...

Elmondtam anyámnak hogy meleg vagyok. A következőket kaptam: nem így neveltelek, nem volt ilyen a családban, elmegyünk pszichiáterhez. Most lent sír a konyhában. Mit tegyek? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül megbántott és most még én érezzem szarul magam? 18/L
2014. márc. 31. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
89%

Engem magyarországon rengeteg atrocitás ért a leszbikusságom miatt, Németországban kétszer fordult elő ilyen fél év alatt, mindkétszer magyaraktól.

Tudod egy férfi nem tudja elképzelni, hogy bárkinek inkább egy nő kelljen, mint egy férfi :)

2014. márc. 31. 21:36
 52/64 anonim ***** válasza:
96%
18:12, én egy szóval sem mondtam, hogy meleg vagyok. :D Az, hogy valaki heteró, nem jelenti azt, hogy tőle nem "halhat ki" az emberiség. Én pl nem akarok gyereket. Soha. Olyan unalmas már, hogy a melegséget a gyerektelenséggel hozzák kapcsolatba. Meleg embereknek ugyanúgy lehet gyereke ha egészséges. Ennyi. És baromira nem érdekel, hogy kihal-e az emberiség elfogyás útján. Nem tök mindegy az nekem, hisz úgyysem fogok már akkor élni? Én inkább a túlnépesedés miatt aggódok és féltem a Földet.
2014. márc. 31. 21:44
 53/64 anonim ***** válasza:
15%

"Mellesleg szerintem is undorító két (vagy akármennyi) férfi szexualitása, a nők viszont gyönyörűek és imádni valóak (kivéve amelyik nem). :)"

Mondhatom szép. Miért várod el a heteroktól hogy elfogadjanak, ha még leszbiként se tudod elfogadni a melegeket. Épp olyan undorítónak tartanak téged a heterok mint te a két férfi kapcsolatát.

"A felszín alatt a férfiak 90%-a erről fantáziál, csak fél bevallani, és ezt nagy látványos homofóbiával kompenzálja. "

Persze! Aki nem vallja b..nak magát, az hazudik! Megint egy értelmes hozzászólás, bár hasonló meglátás több kommentben volt.

Miért gondolja minden b..i bocs a kifejezésért, de ezután a komment után már szóhoz nem jutok. Szóval miért gondoljátok úgy mindannyian, hogy a hetero látens meleg, hogy mindenki ratyi csak titkolja az érdeklődését.

Milyen gondolkodással rendelkezel pl te akitől idéztem? Undorítónak találod a férfi férfit annak ellenére, hogy nő létedre a puncira gerjedsz?

Amúgy pont azzal csapjátok be magatokat, hogy általánosan elfogadott tény köztetek hogy mindenki meleg, csak aki nem vállalja föl az gyenge és becsapja önmagát. Elárulom, ez nem így van, bármennyire is szeretnétek. Én hetero vagyok és pont. Nincsenek más jellegű gondolataim. Tényleg nincs!!!! Rosszul vagyok a melegektől, full hetero vagyok, és elképzelni se tudnám, hogy egy azonos nemű ember hozzámérjen baráti ölelésen túl.

Iszonyú erőszakosan várjátok azt, hogy mindenki elfogadjon titeket. A felvonulásotok is vérlázító. Ha annyira "természetes" akkor mi a bánatnak felvonulni mi?

Betegek vagytok. Nem érdekel engem, hogy a hálószobába ki kivel mit csinál, de ez a mindenhol b.kat kell néznem, és a gyerekeimnek abban kell felnőniük hogy ilyen aberráltakat látnak szánalom. Azokkal a melegekkel, akik nem verik nagy dobra semmi bajom, de az aki ráerőlteti a saját kis b....zi világát a heterokra azokat ki nem állhatom.

Mert igen, aberráció és igen, ugyanonnan gyökerezik mint a pedofília, és igen az az egy különbözteti meg egymástól a kettőt, hogy az egyik törvényt sért, a másik meg nem. Attól még, hogy a törvény nem tudja megakadályozni ezt a fajta fertőt, attól még nem normális.

Hát ez a hozzászólásom a nőiestől igencsak elmaradt, bocsánat mindenkitől de ennyire talán még semmi nem kívánkozott ki belőlem.

2014. ápr. 1. 10:03
 54/64 anonim ***** válasza:
80%

"Szóval miért gondoljátok úgy mindannyian"

Bocsi, de most te is általánosítasz. Én pl. sehol sem írtam, hogy minden hetero tudat alatt meleg lenne.

A többi meg csak a te privát véleményed és nem tény.

"Iszonyú erőszakosan várjátok azt, hogy mindenki elfogadjon titeket."

Ugyan mi azon az erőszakos elvárás, ha mondjuk jól esne, ha nem ilyen stílusban nyilvánulnának meg valakiről, ahogyan ti teszitek? Folyamatosan ostoba összeesküvéseket gyártotok, trágár és agresszív módon mondtok véleményt.

Fogadjunk rosszul esett, amit az a leszbikus kommentelő írt rólatok. Vagyis igen, persze, hogy rossz volt. Na, egy melegnek ugyanilyen vagy hasonló érzés, amikor a ti mocskolódásaitokat olvassák. Mégis, akkor most próbálod erőszakosan lenyomni az álláspontodat? Ezen azért érdemes elgondolkodni.

"ez a mindenhol b.kat kell néznem"

Hol kell nézned őket? Ki kötelez rá, mikor, hogyan? Azért érdekes, hogy neked két férfiről vagy nőről, akik csak szimplán szerelemesek, rögtön az jut eszedbe, hogy mit csinálnak a halóban. Na de inkább...mert a végén én is mindenki leszek. :(

"de az aki ráerőlteti a saját kis b....zi világát a heterokra azokat ki nem állhatom."

Senki sem erőlteti rá senkire. Az, hogy beszélnek róla, szerepel itt ott, az nem ráerőltetés. Ez csak szimpla gyűlölködés, egyéni problémád.

"hogy az egyik törvényt sért"

Ha szerinted ennyi a különbség azok között, hogy valaki megerőszakol egy kiszolgáltatott kisgyereket és két felnőtt kölcsönösen beleegyezik a szexbe, akkor súlyos problémákkal küzdesz.

"Hát ez a hozzászólásom a nőiestől igencsak elmaradt, bocsánat mindenkitől de ennyire talán még semmi nem kívánkozott ki belőlem."

Nem csak a nőiességtől, de az emberségtől, a józan észtől és minden empatikus érzéstől is elmaradt. De add csak ki nyugodtan. A net tele van ilyenekkel.

2014. ápr. 1. 10:37
 55/64 anonim ***** válasza:
*hálóban
2014. ápr. 1. 10:39
 56/64 anonim ***** válasza:
3%

"Hol kell nézned őket? Ki kötelez rá, mikor, hogyan? "

Hol kell néznem őket? Hát mindenhol. Nem lehet már leülni megnézni úgy egy filmet, vagy műsort, hogy ne legyen benne egy meleg vonal vagy több. Persze ez kiiktatható, mert ilyenkor át is kapcsolok. Viszont addigra már késő, mert már felfordult a gyomrom.

"Azért érdekes, hogy neked két férfiről vagy nőről, akik csak szimplán szerelemesek, rögtön az jut eszedbe, hogy mit csinálnak a halóban. "

Nem, nem jut eszembe, hogy mit csinálnak a hálóba. Számomra már az is undorító, ha látok egy puszit, vagy csókot. Ennél tovább nem mennék soha gondolatban, mert undorít.

" Na de inkább...mert a végén én is mindenki leszek. :(

Remélem sose leszel mindenki, mert akkor csak melegekkel lesz tele a világ.

2014. ápr. 1. 10:46
 57/64 A kérdező kommentje:
76 %-os,tudod attól hogy te undorító módon nyilvánulsz meg a melegekről,az téged minősít.Ha nézel egy filmet amiben pl. Neil Patrick Harris szerepel és te undorodva nézel rá mert meleg,az őt nem fogja érdekelni.Egy kis senki vagy,egy kicsi jelentéktelen országban,és senkit nem érdekel a véleményed.Én senkit nem ítélek el a bőrszíne,vallása vagy szexuális irányultsága alapján.Ha nem ismerem ki vagyok én hogy megítéljem milyen ember?
2014. ápr. 1. 11:17
 58/64 anonim ***** válasza:

"Ha nézel egy filmet amiben pl. Neil Patrick Harris szerepel és te undorodva nézel rá mert meleg,az őt nem fogja érdekelni."

Engem nem az érdekel, hogy a színész a magánéletében milyen beállítottságú, hanem az, hogy a műsor vagy film a történetét tekintve miről szól. A kettőnek köze sincs egymáshoz.

2014. ápr. 1. 11:19
 59/64 anonim ***** válasza:
36%

Nekem nem a melegséggel van gondom,ismerek meleget,leszb..t és nagyon kedvesek sokkal jobb személyiséggel rendelkeznek mint némelyik hetero.Nekem a világ felfogásával van bajom,hogy csak azért mert mások lettek tiszteletben kell olyat is tartani amit egy heterónál már nem engednénk meg.Vagy hogy a divat melegség is elterjedt és már normális a bisz..xualitás is(ami szerintem hülyeség mert egy genetikai hiba vagy egyik oldalra terel vagy nem köztes nincs)

Igenis a melegek oké házasodhatnak lelkük rajta de gyereket igenis ne fogadjanak örökbe.Persze joguk van hozzá de gyermek pszichológiát tanulok és ez nem tesz jót neki bárki bármit mond.

a másik hogy mindenütt mutogatják és a t..köm tele van vele hogy már minden filmben van egy meleg,nem érdekel nem utálom de már túl sokszor mutogatják és jól esne egy kis szünet is amiben épp nem ez a téma,próbálják lenyomni a torkunkon,hogy fogadjuk el őket,de ahogy a south parkban Garrison bácsi/néni mondta:

"Ha mindenki elfogadja hogy m..leg legyen valaki, akkor hol marad az a kiváltságunk hogy mások vagyunk"XD

2014. ápr. 1. 11:21
 60/64 anonim ***** válasza:
0%

"Miért gondolja minden b..i bocs a kifejezésért, de ezután a komment után már szóhoz nem jutok. Szóval miért gondoljátok úgy mindannyian, hogy a hetero látens meleg, hogy mindenki ratyi csak titkolja az érdeklődését.

Milyen gondolkodással rendelkezel pl te akitől idéztem? Undorítónak találod a férfi férfit annak ellenére, hogy nő létedre a puncira gerjedsz?"

Tudod miért gondolom ezt? :)

Mivel leszbikusként sok meleget ismerek, belelátok a meleg szubkultúrába, ahová ti nem. A társkereső oldalak tele vannak házas férfiakkal akik férfit keresnek.

Látom, hogy a meleg ismerőseim, hogy játsszák meg magukat a világ felé, hogy jobboskodnak, macsóznak.

A legtöbb meleg nem vállalja fel senki felé, de csinálja...

2014. ápr. 1. 11:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!