Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondtam anyámnak hogy meleg...

Elmondtam anyámnak hogy meleg vagyok. A következőket kaptam: nem így neveltelek, nem volt ilyen a családban, elmegyünk pszichiáterhez. Most lent sír a konyhában. Mit tegyek? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül megbántott és most még én érezzem szarul magam? 18/L
2014. márc. 31. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 Andizsuzsi ***** válasza:
34%

"Eszméletlenül megbántott"

Mivel? Azzal, hogy nem tapsikolt örömében? Én nagyon toleráns vagyok a mássgokkal szemben, de szülőként valószínűleg sokkot kapnék én is első reakcióként, ha valamelyik fiam ilyennel állna elém. Adj időt neki, hogy megeméssze az infót.

2014. márc. 31. 16:29
 12/64 anonim ***** válasza:
33%
*lányod
2014. márc. 31. 16:30
 13/64 anonim ***** válasza:
33%
Persze egyik szülő sem örül ennek de ez a pszichiáterhez akarom vinni téma már elég durva. Kérdező mondd el a szüleidnek hogy ez nem választás kérdése olvasson utána egy kicsit a témának.
2014. márc. 31. 16:31
 14/64 anonim ***** válasza:
7%

Mert amúgy betegség is, attól mert ma már elfogadjuk normálisnak ezen nem valtoztat. Rossz hormonműködés.

Amúgy jól írták az elsők, hagyd hogy megeméssze, 18 vagy, lehet te se tudod még mi van, meg vagy zavarodva.

2014. márc. 31. 16:32
 15/64 anonim ***** válasza:
8%

2. vagyok

Komoly volt a kérdésem.

Mert így ez a kérdés nem pontos.

Jó lehet kétféleképpen is:

A) verzió: meleg vagyok... akkor 18/F vagyok

B) verzió: leszbikus vagyok... akkor 18/L vagyok

Most akkor hogy is van ez? Mert ahogy ki van írva, az sehogy sem jó!

2014. márc. 31. 16:34
 16/64 anonim ***** válasza:
0%
18 vagy. Költözz össze a választottaddal. Éljetek boldogan. Ha anyád belenyugszik valamikor, akkor látogassátok meg vagy hivjátok el magatokhoz látogatoba.
2014. márc. 31. 16:38
 17/64 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és homoszexuális,így érthető?Azt mondtam neki hogy csak vicceltem,nem akarom hogy szenvedjen.Köszönöm a válaszokat.
2014. márc. 31. 16:43
 18/64 anonim ***** válasza:
24%

Teljesen érthető anyud reakciója.

Azért arra kíváncsi lennék, aki szerint ez teljesen normális, és nem betegség, hogy mivel indokolja. Elfogadott? Ki fogadja el? Még az embernek a saját gyerekével szembe is furcsa érzése támad, nem ám idegenekkel szembe. Lehet lepontozni, én nem vagyok annyira toleráns.

Szexuális aberráció. Ennyi erővel egy pedofil is "ilyen"? Nem kellene rosszat mondani rá, hiszen így született. Nem látjátok az ellentmondást?

Ezt leginkább a legális, és illegális dolgokhoz lehetne sorolni.

Attól még, hogy nem sért törvényt, nem jó!

pl. Drogos= pedofil

dohányos = meleg.

A társadalom másképp reagál, hiszen az egyik törvényes, a másik törvénytelen, de ugyanaz a mozgatórugó.

Láss csodát, a dohányzás legális, a társadalom mégis elítéli, és kiközösíti a dohányosokat. Lásd szórakozóhelyek stb.

Attól még, hogy valamiért nem jár börtön, nem biztos hogy nem elítélendő.

Az is felháborít, hogy amíg a melegek várják a fene nagy toleranciát, addig ők annyira se toleránsak, hogy el tudják fogadni azt, hogy van aki más véleményen van.

Szóval anyud reakciója jogos, lásd be hogy betegség, de nem tudsz rajta változtatni. Beszélj vele őszintén, de azért basszus őt is értsd már meg, mert pont megértést vársz.

19/64 anonim ***** válasza:
2%
Igen, érthető.
 20/64 anonim ***** válasza:
83%

16:43

Azért ne hasonlítsd össze a homoszexualitást a pedofilsággal, mert marhára nem ugyanaz a kettő.

Érhető, hogy kiborult, meg régimódi, meg minden, de a lánya vagy, nem kéne így reagálni. Remélhetőleg megnyugszik később, és elfogadja a helyzetet.

2014. márc. 31. 16:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!