Mit tegyek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, de sokkal érettebnek érzem magam, mivel kiskoromban nagyon sok mindenen át kellet mennem. Nevelőszülőknél vagyok, akiket nagyon szeretek, cs az a baj, hogy ők bennem mindig csak egy kislányt látnak. Hogy kezeljem ezt a dolgot? Ti is voltatok így? Mit csináltatok?2014. márc. 29. 09:51
1/10 anonim válasza:
Semmit ne kezdj vele, mert még kislány vagy. Ebben a korban mindenki érettebbnek érzi magát az átlagnál, én is átmentem ezen, aztán három-négy évvel később már csak röhögök magamon.
2/10 anonim válasza:
14 evesen en is felnottnek hittem magam ;)
3/10 anonim válasza:
Pedig az ember 14 éves még gyerek :)
4/10 anonim válasza:
Én 14évesen annak idején,180°-os fordulatot tettem a jó irányba,és érettebb volt a gondolkodásom mint egy mostani 18-20évesnek,szóval az érettség nem feltétlen a korral jár.Az más kérdés,hogy mennyire élsz álomvilágban,avagy sem.Azt meg nyilván nem tudhatjátok mit élt meg ez a szerencsétlen kérdező.Mondjuk először bizonyíts nekik,és nem néznek kislánynak.A kölcsönös bizalomra alapszik minden.
5/10 anonim válasza:
14 éves vagy azaz kislány. Törvényileg is kiskorú vagy. Bármit csinálsz őket veszik elő.
Mi az amiben kislányként kezelnek? Nem engedik meg hogy a pasidnál aludj, vagy hogy kimaradj diszkózni?
6/10 anonim válasza:
és ez miért baj?a szülök akár nevelőszülő akár vérszerintiek,mindig csak a kicsi lányt/fiút fogják látni benned és folyton félteni fognak akárhány éves is vagy!Lehetsz 20,25 és 30 éves is!Ez ellene nem tudsz mit tenni,fogadd el! ;)
7/10 anonim válasza:
Szerintem pedig az érettség nem korhoz kötött. Én is sok szempontból érettebb voltam a korosztályomnál 14 évesen. A szüleimmel én se tudtam mit tenni ilyen téren, mai napig sem, sajnos.
9/10 anonim válasza:
Pont epp azert feltenek jobban mert mar atmentel annyi mindenen. Szoval a kerdes az, hogy miert erzed, hogy kislanynak kezelnek.
10/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy engem nem kiskoromban fogadtak örögbe. Az anyámmyal nagyon sokáig éltem. Nagyon sokszor részegen egy másik pasival jött haza. Ilyenlor nekem kellett kitakarítani, főzni, mosni stb... Tehát mellette már 6 évesen is felnőttként kellett viselkednem. A diszko pedig nem érdekel és nem fekszem le fűvel-fával, mivel még nem is volt barátom. (A környezetemben nincsenek is értelmes fiúk...)
2014. márc. 30. 09:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!