Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? (Bővebben lent)

Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, de sokkal érettebnek érzem magam, mivel kiskoromban nagyon sok mindenen át kellet mennem. Nevelőszülőknél vagyok, akiket nagyon szeretek, cs az a baj, hogy ők bennem mindig csak egy kislányt látnak. Hogy kezeljem ezt a dolgot? Ti is voltatok így? Mit csináltatok?

2014. márc. 29. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne kezdj vele, mert még kislány vagy. Ebben a korban mindenki érettebbnek érzi magát az átlagnál, én is átmentem ezen, aztán három-négy évvel később már csak röhögök magamon.
2014. márc. 29. 09:57
 2/10 anonim ***** válasza:
14 evesen en is felnottnek hittem magam ;)
2014. márc. 29. 10:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Pedig az ember 14 éves még gyerek :)
2014. márc. 29. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Én 14évesen annak idején,180°-os fordulatot tettem a jó irányba,és érettebb volt a gondolkodásom mint egy mostani 18-20évesnek,szóval az érettség nem feltétlen a korral jár.Az más kérdés,hogy mennyire élsz álomvilágban,avagy sem.Azt meg nyilván nem tudhatjátok mit élt meg ez a szerencsétlen kérdező.Mondjuk először bizonyíts nekik,és nem néznek kislánynak.A kölcsönös bizalomra alapszik minden.
2014. márc. 29. 10:10
 5/10 anonim ***** válasza:

14 éves vagy azaz kislány. Törvényileg is kiskorú vagy. Bármit csinálsz őket veszik elő.

Mi az amiben kislányként kezelnek? Nem engedik meg hogy a pasidnál aludj, vagy hogy kimaradj diszkózni?

2014. márc. 29. 10:21
 6/10 anonim ***** válasza:
és ez miért baj?a szülök akár nevelőszülő akár vérszerintiek,mindig csak a kicsi lányt/fiút fogják látni benned és folyton félteni fognak akárhány éves is vagy!Lehetsz 20,25 és 30 éves is!Ez ellene nem tudsz mit tenni,fogadd el! ;)
2014. márc. 29. 10:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig az érettség nem korhoz kötött. Én is sok szempontból érettebb voltam a korosztályomnál 14 évesen. A szüleimmel én se tudtam mit tenni ilyen téren, mai napig sem, sajnos.
2014. márc. 29. 10:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi mindent éltél àt?
2014. márc. 29. 10:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Pont epp azert feltenek jobban mert mar atmentel annyi mindenen. Szoval a kerdes az, hogy miert erzed, hogy kislanynak kezelnek.
2014. márc. 29. 10:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy engem nem kiskoromban fogadtak örögbe. Az anyámmyal nagyon sokáig éltem. Nagyon sokszor részegen egy másik pasival jött haza. Ilyenlor nekem kellett kitakarítani, főzni, mosni stb... Tehát mellette már 6 évesen is felnőttként kellett viselkednem. A diszko pedig nem érdekel és nem fekszem le fűvel-fával, mivel még nem is volt barátom. (A környezetemben nincsenek is értelmes fiúk...)
2014. márc. 30. 09:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!