Tegnap kicsit rosszat tettem, nagyon félek anyukámtól. Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tegnap az egyik barátommal alkoholhoz jutottunk,és megittuk.Nem sokat,éppen csak annyit hogy kicsit megszédítsen.Mentünk az utcán és hatalmas szerencsénkre arra jöttek a rendőrök,akik elkezdtek kérdezgetni,aztán csak arra emlékszek hogy a kórházban faggatóznak, én pedig először azt mondtam leütöttek,elkábítottak.De aztán a barátom bevallott mindent és nekem is be kellett.Nagyon megbántam az egészet,de apukám azt mondta nagy baj lehet belőle,mert a hatóság félrevezetése bűn, és én azt tettem.Anyukám sokat utazgat, most éppen amerikában van,de nagyon félek tőle,ha hazajön nagyot kapok,ugyanis már többször előfordult ,hogy ököllel vert meg.Mit tegyek? Nem szeretném ha hülyének néznétek, csak kipróbáltuk kíváncsiságból.Nagyon félek2014. márc. 23. 14:36
11/12 anonim válasza:
Jobb volna,ha elmesélnéd rendesen és nem hazudoznál összevissza.Bírom,ahogy a mutti hazateleportálta magát amcsiból!
12/12 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy hazudozok,az igazat írtam,te naív gyökér.
2014. júl. 6. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!