Mit gondolsz a családomról?
Anyám-apám szakmunkás végzettségüek, de vállalkozást visznek, ami földrajzilag olyan helyen van, hogy nem pörög túlságosan, nincs vásárlóerő a régióban illetve a multik elszivják a maadék kis pénzt is.
Engem személy szerint kis tápos gyereknek neveltek, azt hitték, hogyha 5-ös vagyok mindenböl, akkor én már sokra fogom vinni. Nem igy lett, mert 25 évesen még elit egyetemröl szerzett diplomával se jutok sehova, mivel jellemem miatt sehova se vesznek fel.
Ennyit rólam.
Anyám sokat használja a telóját, 15 ezer a számlája havi szinten. Most váltott dijcsomagot, Telekomnál van ilyen korlátlan dijcsomag, hüségprogram miatt csak 6 ezer forint havidijjal. Öcsém vett egy Iphone 4S-t 50 ezerért mellé (ami egyébként kártyafüggetlenül még mindig 100ezer forint lenne)
Na és hazajöttek vele, és keresztanyám majdnem felpofozta öcsémet, hogy mégis hogy merészelt telefont venni, mikor a család ilyen xar anyagi helyzetben van. És hogy azonnal adja elfele. A tesóm nem tarthatja meg az iphonet, miközben meg városban az összes proli lecsuszott népség ilyennel járkál. Ők megérdemlik?
Azért idegesitő ez a xarrágó viselkedés, mert ha minden maradt volna érintetlenül és továbbra is jöttek volna a 15 ezres számlák, akkor senki az ég egy adta világon nem szólt volna egy szót sem!
És akkor most a tesóm ilyeneket szól, hogy "neki nem lehet iphoneja"...kajak ezt nevelik belénk, hogy mi egyszerüen csak ne nagyzoljunk, mert ne és kész.
Aztán csodálkoznak, hogy semmi barátunk nincs.
Azzal hogy egyetemre küldtek megkaptad a lehetőséget arra, hogy olyan közegben szocializálódjál felnőtté, ahol értékes emberek vesznek körül. Szakmunkás szülőktől ez különösen nagy dolog!
Jó esetben az ilyen közeg a fiatalokat teljesítményre sarkallja, segíti őket abban hogy kibontakoztassák képességeiket. Úgy látszik Nálad ez nem sikerült...
de az az igazság, hogy egyetlen dolog, amit én küszködtem össze a nulláról az a csajozást volt.
Mikor elöször lett nagy nehezen csajom 21 évesen, én azt el se mondtam otthon, mert "mi közük hozzá"...lévén, hogy egyszer sem került szóba a csajozás. Mintha olyan dolog nem is létezne és semmi szükség nem lenne rá.
Apám akkor pl az utcán, a járókelők és a pletykás szomszéd füle hallatára oltott le, hogy mit képzelek én, hogy van csajom. Mert tuti, hogy csak fel akarják velem csináltatni a csajt a szülei. Ő ezt nagyon is jól tudja! De különben meg mekkora luzer vagyok, amiért még csak egy csajom volt. De bezzeg nézzem meg xy-nak (és itt felsorolt egy pár non-repreznetativ személyt, akiket egyébként csak rossz példaként hoz fel máskor) mennyi csaja volt. És vegyem tudomásul, hogy nekem sose lesz annyi csajom, amennyi neki volt, még akkor sem, ha kétszer élek! Nagyjából ennyi.
Sajnos egyetemen is ment a depi (pszichiátriáig jutott a dolog), mert nem volt csajom.
De azóta változtak a dolgok, voltak barátnöim, kalandjaim egyaránt. De rengeteget kellett küszködnöm érte. Tökönrugtak, megharaptak, kidobattak szórakozóhelyekről, futottam, mikor meg akartak veretni. Szóval vásárra vittem a bőrőm az eredmények érdekében elég durván. Sok fiu meg itt sir ezen az oldalon, hogy nem tudja feldolgozni az elutasitást. Nos én, ahhoz képest, hogy gyengeelméjünek tartanak folyton, elég derekasan szopattam magam visszautasitásokkal.
De nem érdekelt. VAlószinüleg azért voltam ilyen kitartó ezen a területen, mert ez az egyetlen dolog, amiben anyámék nem fogalmaztak meg hülye elvárásokat.
Mostmár tudom, hogy mindig fog akadni valaki, aki ha mást nem, lefekszik velem. Régen ezt el nem tudtam volna képzelni.
Gimiben kis homokos gyökérnek tartottak, mert nem csajoztam és a csajok is kerültek, mert gázul is néztem ki.
Szerintem mutasd meg magad orvosnak, mert hatalmas segítségre van szükséged. Te nem az egyik elmebeteg vagy a mónika vagy a balàzs show-ból?! Tökre úgy viselkedsz, és ahogy itt olvasom szerintem a nagy részét ( vagy az egészet) kamuzod.
Ilyen hülye nincs még egy a vilàgon. Vagy kamuzol vagy tényleg pszichiàtriai eset vagy. Orvost ide sürgösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!