Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akadtak ki a szuleim?

Jogosan akadtak ki a szuleim?

Figyelt kérdés

Mostugy oszinten irjatok le! Szoval elso feleben 2 napot hianyoztam asulibol mikor beteg voltam es ket napra kiirt a doki. Most 2. felevben u1 napot leigazolt anya mikor nagyon eros fejfajasom volt es ennyi. Multheten nem voltam suliba (hasfajas, gyakori vizeles, azt hittuk felfaztam) voltunk vizeletvizsgalaton, vervetelen, de minden rendben volt. Szerintem a menstruaciommal kapcsolatban lehet valami na de mindegy. Ezek miatt hianyoztam egesz heten. Vasarnap meg keszultem, hogy megyek hetfon suliba de elkaptam a hanyos hasmeneses virust es borzaszto rosszul voltam egesz ejszaka es csak reggel jott ki minden. A doki mar csak szerdaig irt ki, de de tegnap kezdtem el enni es a piritostol megint visszajott a hanyinger+ olyan gyenge vagyok, hogy remeg a labam ha felallok. Ma mar mennem kellett volna suliba mondtam anyanak, hogy nem tudok es nagyon kiakadt es elkezdett orditani velem, hogy mennyire utal meg rajtuk lement egy nap alatt es nem lehetek ilyen szerencsetlen stbstb.. Majd kiuvoltotte magat es visszament a szobaba. Aztan kezdte apam is.. Sose voltam az a kamubeteg fajta most nem tehetek rola, hogy egymas utan jott ez az egesz.. Jogosan akadtak ki szerintetek?

15L

2014. márc. 13. 06:34
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha tényleg ilyen tüneteid vannak, akkor mese nincs, vissza kell menni a dokihoz, vagy akár befeküdni 1-2 napra a kórházba, de hogy visszamenni a suliba így nem jó ötlet, az egyszer egészen biztos.
2014. márc. 13. 06:51
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Rajtam is átment egy nap alatt, a gyerekem meg két éjszakát töltött a kórházban 4 infúzióval, mert nem bírták megfogni. Egyéni alkat kérdése. Azért akadtak ki, mert sok volt a hiányzás egyben. A stílus megkérdőjelezhető.
2014. márc. 13. 06:54
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Egy beteg gyerekkel nem kellene ordítozni egy anyukának. Nem jogos. Még akkor sem, ha nem lennél beteg, csak tettetnéd, mert akkor azon kellene anyukádnak gondolkozni, hogy miért nem akarsz suliba menni, mi lehet a baj. Mert egy egészséges gyerek semmiképpen nem akar buta maradni és tudja, hogy a tanulás fontos a jövője érdekében. Szerintem a szüleid tehetnek arról is, ha ilyen rossz az immunrendszered és beteges vagy, de ha csak nem vagy motivált, arról is ők tehetnek. Az ordítozással csak rontanak ezeken. Szomorú nagyon.
2014. márc. 13. 07:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem jogos a viselkedésük.

Csak tudod a szülők hajlamosak a gyereken levezetni a frusztrációikat, fásultságukat.

A gyerekkel lehet ordibálni, mert nem szól vissza. Vagy ha igen akkor még jobban üvöltenek, mert "szemtelenkedsz".

Ne vedd fel a viselkedését. Beteg vagy, ágyban a helyed.

2014. márc. 13. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Az egészségi állapotod felmérése nem a szüleid dolga, hanem a gyerekorvosé.
2014. márc. 13. 11:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Amugy hetfotol csak az agyba vagyok es azert is veszekedtek, hogy olyan vagyok, mint egy rossz oregasszony meg depresszios vagyok, hogy ki se kelek az agyboles pattanjak es szedjen ossze magam, mert ez nem normalis stbstb... Meg mondtak, hogy beteg vagyok igen, de nem ugy, hanem agyilag es legszivesebben a hajamnal fogva rangattak volna ki az agybol. A doki ki akart irni pentekig csak aztan anya mondta, hogy ne mert multheten is hianyoztam mostmeg jon az, hogy ok nem igazoljak le, majd en megoldom. Jo nem gond tenyleg megoldom, mert elmegyek az orvoshoz fog adni igazolast, na de akkor is .. Es egesz nap azt hallgatom, hogy nem vagyok normalis. El kellett volna vanszorogni ma suliba megis. Csak.kb. semmi erom es a tesiorak nagyon kemenyek es csak orvosi felmentest fogadnak el, azt meg nem birtam volna most
2014. márc. 13. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha elveszik a családit bucsut mondhatsz a piritosnak meg a netnek...
2014. márc. 13. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!