Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogosan hisztizik...

Szerintetek jogosan hisztizik az anyám azon, hogy menjek-e a külön matektanáromhoz vagy ne?

Figyelt kérdés

Iskolában nem megy túl jól a matek, ezért külön matektanárhoz járok.

Pár alkalommal le lett már mondva, de szoktam járni, ott valamivel jobban meg is értem a dolgokat, mint az iskolában az órán.

Viszont pl. ma le akartam volna mondani, mert tanulnom kell két tantárgyból is témazáróra jövőhétre, egyikből javítanom kéne mert az előzőt elrontottam, mondtam az anyámnak ma le kéne mondani azt, had tanuljak, erre elkezdett ordibálni meg veszekedni. Lehordott már a nem tudom hova, hogy nem tanulok semmit, nem fogok tudni továbbtanulni sehova, meg hogy nem hajlandó lemondani a külön matekot csak úgy hogy véglegesen.

Nekem ez nagyon rosszul esik, hogy tanulni szeretnék két rohadt témazáróra, aztán az anyám ezeket a fejemhez vágja, hogy nem tanulok, amikor éppen azt akarnám tenni.

Nem bírom már amit az anyám csinál, a folytonos ordibálását, szerintetek jogos amit csinált?

18/F

2014. márc. 2. 09:25
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Azt érte el ezzel hogy az egész tanulástól elvette a kedvemet, amit mára elterveztem. Arra vagyok csak jó hogy legyen kivel ordibálnia, másra nem.
2014. márc. 2. 09:28
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
A jognak ehhez semmi köze. Egyszerűen ideges. Inkább kérd meg, hogy segítsen neked tanulni, sok esetben még akkor is működik a dolog, ha ez az ő számára is ismeretlen terület, de ketten általában többre lehet menni.
2014. márc. 2. 09:30
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Miért ma jut eszedbe tanulni volt péntek és szombat is. Aznap lemondani a tanárt elég taplóság, nem azon az egy órán fog múlni a két témazáród.
2014. márc. 2. 09:31
 4/17 A kérdező kommentje:
De nem, nem erről van szó
 5/17 A kérdező kommentje:
És miért taplóság?
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Mert a tanár i már úgy készült a mai napra, hogy mész. Ne ide írogass hanem készülj a témazáróra, 18 évesen vagy tanulj vagy ne tanulj de ne anyukádat hibáztasd miatta mert elég nevetséges.
2014. márc. 2. 09:34
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

1. A külön tanár külön pénzbe kerül, ezért gondolom idegesíti, hogy fizet, te meg rendszeresen lemondod.

2. A témazárókra nem most a hétvégén kellene tanulnod, hanem már legalább egy héttel elötte el kellett volna kezdeni.

3. Anyád jogosan ideges, és abban is igaza van, hogy nem tanulsz rendesen.

2014. márc. 2. 09:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert te mit szólnál, ha azt mondaná, ma ne gyere. Ne játsz mindenkinek az idejével. Nem azért van másnak, hogy hozzád igazodjon. Lehet, hogy valakit nem tudott fogadni, valahová nem tudott elmenni, mert te jössz. Az uccsó pillanatba kitalálod, hogy most szeretnéd pótolni az idei anyagod, nem mész. Puff neki, úgy kell neki, miért nem tudta...
2014. márc. 2. 09:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem anyád hisztizik, hanem te.
2014. márc. 2. 09:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a szitu, én 22 vagyok most, de 4-5 évvel ezelőtt én is jártam külön matekra, és én is igyekeztem mindig lemondani valamilyen indokkal. :D Ugyanezek voltak mikor kilőttem már a betegségeket, tz lesz, nyelvvizsgára kell készülni, stb. pedig igazából csak nem volta kedvem felöltözni/elindulni/kimozdulni, mert helyette lehetettem volna otthon és tanulás címén nézhettem volna filmet, de anyám belőlem is mindig kiverte hogy elmenjek a különórára, és mára hálás vagyok neki!

1. Témazáróra már rég tanulhattál volna, nem ezen az 1-2 órán múlik.

2. A különtanár már vár téged, ha még pénteken mondod le azt mondom oké, de aznap nem illik mert rákészült hogy mész.

3. A tanár is úgy osztja be a pénzét, hogy ha te ma mész adod neki az x ezer forintot. Mit tudom én, épp kutyakaját venne, vagy a holnapi ebédhez csirkét vagy mit tudom én, neki ez anyagi kár is egyben.

4. Ha egyszer mondjuk belázasdosz vagy valami, az még belefér de a rendszeres lemondás tényleg nem túl szimpatikus dolog.

5. Az én anyám is ordibálós volt, nagyon utáltam miatta de mióta elköltöztem ez megszűnt. Egyszerűen ilyen a természete, még viseld el egy darabig. Az meg, hogy azt mondja nem lesz belőled semmi, nem tanulsz semmit, nem fognak felvenni... Minden szülő ezt mondja, de ez csak düh, nem gondolja komolyan. :)

2014. márc. 2. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!