Jól érzem hogy anyám le húz? Mit tehetek?
Ma volt a második eset hogy vásárolt valamit és nem tetszett neki és vissza kellett cseréltetnem.
Nem elég hogy nekem kellett magyarázkodni mindkét esetben, de még ez pénzembe is kerül, hisz nincs dolgom abban a városban ami tőlünk 25 kmre van.
Ami a legfájóbb még annyit sem mond hogy köszönöm.
Nekem ez a 3000 ft kb elég veszteséges.Ő gondol egyet, hisztizik egy sort, és nekem kell helyre tenni a dolgot.
Ma még azért is én voltam a hibás mert ötlete sem volt hogy mit főzzek/főzzön, én soroltam neki mit enne? De még azért is én voltam a hibás hogy hagyjam békén.Mi közben én vásároltam volna meg az alap anyagot és én főztem volna meg is.
Ezek kis dolgok de egy napra nagyon sok. Mit tehetek? Nem fogom hagyni hogy lehúzzon.
21/L
Együtt éltek? Akkor nincs ilyen, hogy lehúzás, mert neked kellett visszavinni a nem tudom mit a szomszéd városba. Meg gondolom te vagy kocsival, anyukád nem.
De mindegy, ha együtt éltek, közösen kell megoldani az ilyen feladatokat, problémákat.
Ilyen kis viták, hogy mit főzzek ma, mindenhol vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!