Mi a véleményetek arról, hogy egy apa befekszik a 10 éves lánya mellé az ágyba?
Kedves Kérdező, amire te nagyon utalni akarsz, az a jelenség - bármennyire is fel van fújva - nagyon-nagyon ritka. A legtöbb apának esze ágában sincs a gyerekét molesztálni (még a neveltet sem!) - még akkor sem, ha az 16 évesen egy bugyiban táncikálna előtte. Mert van erkölcsrendje és létezik benne egy erkölcsi gát.
Egyébként pedig teljesen normális, hogy befekszik mellé, ha egy mese vagy esti puszi után azonnal távozik is.
Istenem, mennyi prűd, undorító ember van itt...
Ez a normális! Apuka is szülő, neki is ugyanaza a szerepe a gyereknevelésben mint anyukának. Ha te, kérdező, szereted a gyereket fürdetni, mert ez egy élmény, akkro szerinted a férjednek nem???
Apukám engem 13 éves koromig fürdetett, mert szerettem, hogy fürdetett és mindig őt hívtam. Votl hogy egy kirándulás alklamával kullancs ment a nunimba és aput hívtam, hogy szedje ki. Megfogta a nunimat, hogy ki tudja szedni duuurva mi? Micsoda perverz állat.
Komolyan, az ilyen nőknek egyszerűen nem való gyerek.
13 éves gyereket fürdetni??? uristen!!! tán a tampont is apád tette fel neked??
14 évesen kollégiumba költöztem 250km-re a családomtol....nem még hogy apám fürdetett volna. atyaég!! utolso ez már tényleg nagyon beteg dolog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!