Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy apa befekszik a 10 éves lánya mellé az ágyba?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva nekem szúrja a szemem ez a dolog,és nem teljesen értek ezzel egyet.Várom a véleményeket.
2014. márc. 6. 09:41
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Napi kamu ma is megvolt, köszönjük szépen.
2014. márc. 6. 11:20
 42/54 anonim ***** válasza:
92%

Csak én érzek párhuzamot a két kérdésben?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2014. márc. 6. 11:22
 43/54 anonim ***** válasza:
Ez már bennem is felmerült:))
2014. márc. 6. 11:23
 44/54 anonim ***** válasza:
90%

Én nem kaptam meg azt a törődést amire vágytam volna,és ezért furcsállom ezt a mély kötődést apa-lánya közt

Tudod, ezt nem értem.

Ha vágytál ilyen törődésre, akkor tudod, hogy normális. Akkor miért is furcsállod, hogy van ilyen, ha eddig is tudtad, hogy van és hiányzott neked? Azt akarod, hogy ennek a kislánynak is hiányozzon, csak mert te nem kaptad meg?

NEm vagy te kicsit nem normális?

2014. márc. 6. 11:28
 45/54 anonim ***** válasza:
Megint egy"beteges"kérdező...vagy csak humoros?:-)
2014. márc. 6. 11:45
 46/54 anonim ***** válasza:
Örültem volna, ha apukám befeküdt volna anno mellém az ágyba, és éreztem volna a törődését. :(
2014. márc. 6. 13:25
 47/54 anonim ***** válasza:
93%
Neki a lánya ugyanolyan, mint neked a tied. Akkor te is perverz vagy, hogy tetszik a pancsoló lányod látványa?
2014. márc. 6. 13:31
 48/54 anonim ***** válasza:
Kamu.
2014. márc. 6. 14:01
 49/54 anonim válasza:

Vagy dilis vagy, vagy ez akkora kamu, mint a Himalája.

Féltékeny vagy a párod és a lánya közti kapcsolatra, és velünk akarod kimondatni, hogy ez nem normális, pedig az. És milyen betegsége van, hogy fürdetni KELL? Ha a kedves apuka nem néz a lánykákra Úgy, akkor nincs semmi gond. Ismerek olyan családot, ahol otthon mindenki meztelenül van, és ha nem szólsz, hogy mész, apuka egy szál fürdőköpenyben fogad, amit abban a pillanatban kapott fel, nyáron járnak a nudista strandra, stb. Egy fia és egy lánya van, a lánya felnőtt már, de igen, így volt ez 10 éve is, meg mindig. Családomban is van ilyen, furcsállom, de tulajdonképpen szoktam meztelenkedni otthon, viszont a szüleim elváltak, úgyhogy ezt nem tapasztaltam meg.

2014. márc. 6. 15:10
 50/54 anonim ***** válasza:

Niki, újíts már egy kicsit a stílusodon, mert már az első kommented után kiütközik, hogy a te kamukérdésed!

Ma szünnap van a suliban? Mert ez ma már a második kamukérdésed, általában csak egyet szoktál feltenni egy nap.

2014. márc. 6. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!