Mi a véleményetek arról, hogy egy apa befekszik a 10 éves lánya mellé az ágyba?
Oklé, elvileg teljesen természetes, ha egy lány az apja ölében ül. Rendben van, viszont sajnos tény, hogy sok apuka ferde szemmel néz a saját lányára. Tele van ilyenekkel a börtön, ezért ne tegyünk úgy, mintha ez a jelenség nem létezne. Kérdező, mint anya azt tanácsolom, hogy próbáld objektív szemmel és mindenféle hátsó gondolat nélkül figyelni a párod kapcsolatát a gyerekkel. Ha úgy látod, hogy valóban nem helyénvaló a viselkedés akkor beszélj vele.
Nem kell ahhoz befeküdni az ágyába, hogy rossz gondolatai legyen, nekem elég lenne egy pillantás egy tekintet és tudnám, hogy rosszban sántikál az illető. Tehát minden helyzet más és más, van amikor teljesen ártatlan az is, hogy befekszik mellé az ágyba, és egy hajsimogatás is veszélyes lehet. Ezt itt neked nem fogjuk megmondani, ezt neked kell látnod és érezned.
Az is normális,hogy széttett lábakkal kenegeti a nuniját az apja előtt?
Nem, ez minden csak nem normális!
Kedves kérdező! Az eredeti kérdésed az volt, hogy normális-e ha az apja befekszik a 10 éves kislánya mellé az ágyba. Miután mindenki azt mondta, hogy normális, hirtelen előkerült a nunikenegetős info is.Ha nem azt a választ kapod, amit szeretnél, akkor előállsz valami újabb dologgal? Ne csepegtesd az információt, mert úgy már nem ugyanaz a kérdés marad.
És hogy a legutóbbi kérdésedre válaszoljak: nem gondolom, hogy teljesen elfogadható lenne, ha a lányod az apja előtt kenegeti magát, habár én magamból indulok ki, ilyen idős korban már nagyon is szégyellős voltam. De te vagy az anyja, ne itt háborodj fel, nem mi neveltük ilyenné.
27
ezek szerint ő tényleg kislányként tekint rá (egy csecsemőnek is kenheti az apukája a nemi szervét, mert kell), nem gondolt abba bele, hogy a kislánya felnőtt, van ilyen is... nem véletlenül ügyel kínosan, mert most döbbentetted rá, hogy ez már túlmegy mások szemében a " normálison"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!