Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy apa befekszik a 10 éves lánya mellé az ágyba?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva nekem szúrja a szemem ez a dolog,és nem teljesen értek ezzel egyet.Várom a véleményeket.
2014. márc. 6. 09:41
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
13%

Oklé, elvileg teljesen természetes, ha egy lány az apja ölében ül. Rendben van, viszont sajnos tény, hogy sok apuka ferde szemmel néz a saját lányára. Tele van ilyenekkel a börtön, ezért ne tegyünk úgy, mintha ez a jelenség nem létezne. Kérdező, mint anya azt tanácsolom, hogy próbáld objektív szemmel és mindenféle hátsó gondolat nélkül figyelni a párod kapcsolatát a gyerekkel. Ha úgy látod, hogy valóban nem helyénvaló a viselkedés akkor beszélj vele.

Nem kell ahhoz befeküdni az ágyába, hogy rossz gondolatai legyen, nekem elég lenne egy pillantás egy tekintet és tudnám, hogy rosszban sántikál az illető. Tehát minden helyzet más és más, van amikor teljesen ártatlan az is, hogy befekszik mellé az ágyba, és egy hajsimogatás is veszélyes lehet. Ezt itt neked nem fogjuk megmondani, ezt neked kell látnod és érezned.

2014. márc. 6. 10:36
 22/54 anonim ***** válasza:
82%

Az is normális,hogy széttett lábakkal kenegeti a nuniját az apja előtt?

Nem, ez minden csak nem normális!

2014. márc. 6. 10:37
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Az eredeti kérdésed az volt, hogy normális-e ha az apja befekszik a 10 éves kislánya mellé az ágyba. Miután mindenki azt mondta, hogy normális, hirtelen előkerült a nunikenegetős info is.Ha nem azt a választ kapod, amit szeretnél, akkor előállsz valami újabb dologgal? Ne csepegtesd az információt, mert úgy már nem ugyanaz a kérdés marad.

És hogy a legutóbbi kérdésedre válaszoljak: nem gondolom, hogy teljesen elfogadható lenne, ha a lányod az apja előtt kenegeti magát, habár én magamból indulok ki, ilyen idős korban már nagyon is szégyellős voltam. De te vagy az anyja, ne itt háborodj fel, nem mi neveltük ilyenné.

2014. márc. 6. 10:39
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy a lányodnak nincsenek gátlásai az apjával szemben, számomra egyértelművé teszei, hogy valószínűleg azért nincs, mert nem történik sosem olyan dolog, ami kellemetlen lenne neki, vagy félnie kellene, hogy apa mit fog mondani, vagy hogyan fog reagálni ha meglátja a nemiszervét. Természetesnek veszi, hogy a szülei előtt nem kell szégyenkeznie. Ha nagyobb lesz ki fog alakulni benne, hogy válzoáson megy keresztül, és hogy nem lesz illendő ilyen nyíltan mutogatnia magát. De ameddig ez nem történik meg, addig nem érez szégyenérzetet, mert nincs miért. Az én apukám is látott fürdés után meztelenül 10-11 éves koromban, és egyáltalán nem éreztem kellemetlenül magam, hogy gondoltam azt, hogy ÚGY néz rám. És mivel a lányod sem tapasztal ilyet, ezért nem is foglalkozik ilyesmivel, vagy jut eszébe ilyen...
2014. márc. 6. 10:39
 25/54 anonim ***** válasza:
91%
a nemiszerv kenegetésre neked keleltt volna megtanítanod...ennyi idősen egy gyerek ár az anyja előtt sem csinál iyet..
2014. márc. 6. 10:41
 26/54 anonim ***** válasza:
94%
#24-es vagyok, még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ilyenkor nyugodtan szólhatsz a lányodnak, hogy nagylány már és nem illik ilyesmit csinálni a nappali közepén, mindenki előtt. Kenje be magát a szobájában és pont.
2014. márc. 6. 10:42
 27/54 A kérdező kommentje:
Nagyon haragudtam az imádott páromra,hogy ő végig nézi azt ahogy a nagylánya kencézi magát...borzasztó pipa lettem!!!El is mondtam neki a véleményemet a dologról,hogy kicsikém ez minden csak nem normális.Azóta,hogy szóvá tettem kínosan ügyel arra,hogy csak a térdére üljön a kislány,előtte nem vetkőzik stb.Sokáig ő fürdette.Felajánlottam neki,hogy nagyon szívesen megfürdetem a lányát,de neki már nem biztos,hogy bent kéne lennie az esti fürdésnél.
2014. márc. 6. 10:44
 28/54 anonim ***** válasza:

27

ezek szerint ő tényleg kislányként tekint rá (egy csecsemőnek is kenheti az apukája a nemi szervét, mert kell), nem gondolt abba bele, hogy a kislánya felnőtt, van ilyen is... nem véletlenül ügyel kínosan, mert most döbbentetted rá, hogy ez már túlmegy mások szemében a " normálison"

2014. márc. 6. 10:47
 29/54 anonim ***** válasza:
Nem közös gyerketek? Az utolsó hozzászólásból úgy tűnik, mintha csak a férjed lánya lenne.
 30/54 A kérdező kommentje:
Kicsit félre ment itt a sztori.A párom lányáról van szó nem az én 6 évesemről.
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!