Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy apa befekszik a 10 éves lánya mellé az ágyba?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva nekem szúrja a szemem ez a dolog,és nem teljesen értek ezzel egyet.Várom a véleményeket.
2014. márc. 6. 09:41
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

egyáltlán nem fursa..

10 évesen ha anyukám ment éjjelre dolgozni, akkor az is előfordult, hogy apuval aludtam..

Az érdekesség az, hogy nálunk a meztelenség nem tabu, volt hogy apu úgy aludt ilyenkor, de nem volt semmi furcsa.. nem ölelgetett,

ha tudta hogy ott fogok aludni és nem utóbb találtam ki akkor vett alsót...de volt hogy éjjel mentem át..

soha semmi "elítélendő" nem történt, nem nézett ferdén rám az apukám...stb

szerintem eben semmi furcsa nincs

zárójelben megjegyzem, hogy ugyanezek anyukámmal is így voltak..

anyuval még 16 évesen is aludtam, ha apu nem volt otthon, de csak időnként, ha sokáig bezsélgettünk...apuval ennyi idősen már nem aludtam:)

de eg ágyban tévézéskor gyakran feküdtünk..

tehát így ennyitől semmi negatív véleményem nincs

2014. márc. 6. 10:17
 12/54 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a párodat és a lányodat is. A te felfogásoddal egy prűd élet formát erőltetsz rájuk. Egyenes az út ahhoz, hogy a lányod felnőtten ugyanezeket élje meg, mint most te.
2014. márc. 6. 10:19
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
#10 kérdező nagyon úgy tűnik, hogy te szép lassan el fogsz távolodni mind a férjedtől, mind a lányodtól
2014. márc. 6. 10:20
 14/54 A kérdező kommentje:

Ez butaság!Miért távolodnék el azoktól akiket mindennél jobban imádok.Nekem ők ketten a legfontosabbak a kislányom és a párom.Ez van,szarul nevelkedtem(..már bocsánat a kifejezésért)ez égett be.Ezt tartom normálisnak...

De azért ne személyeskedjünk ha kérhetném.köszi!

2014. márc. 6. 10:25
 15/54 anonim ***** válasza:
96%
őőő...pontosan hogy érted azt, hogy ráülni a zacsira? Olyan nehezen tudom elképzelni...Mert ha az ölébe ül, akkor az nem a zacsi. Próbálom vizualizálni a dolgot, de akkor sem értem.
2014. márc. 6. 10:27
 16/54 anonim ***** válasza:
100%

28 éves vagyok, van férjem és két gyönyörű 4 hónapos kislányom!

Múlt hét végén anyuéknál voltunk.Ebéd után apa bement tesóm szobájába és lefeküdt TV-t nézni. Fáradt voltam, érdekes volt a film, úgyhogy bementem apához bebújtam mellé az ágyba még a pokróca felét is megszereztem tőle. Ő nézte a filmet, én szerintem 10 perc után aludtam, hogy végre 4 másik ember (anya, férjem tesóm és a vőlegénye) szórakoztatják az ikreket.

10 éves koromban is volt, hogy apa mellém feküdt mikor mesélt.

2014. márc. 6. 10:28
 17/54 anonim ***** válasza:
94%
igen.....ezen én is kicsit fennakadtam...mi az hogy -ráül a zacsira :DD
2014. márc. 6. 10:28
 18/54 A kérdező kommentje:
Az is normális,hogy széttett lábakkal kenegeti a nuniját az apja előtt????Hát nem mondom durván ledobta a láncot az agyamban,amikor én ezt megláttam.10 éves fejlett kislányról beszélünk,ugyan már...vicc az egész.
2014. márc. 6. 10:30
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom az, hogy a kislányod ráül a zacsira annyit tesz, hogy beül az apukája ölébe. Ez is teljesen normális ebben a korban még.

Én is úgy nőttem fel ahogy te, engem apu talán át se ölelt soha. Azonban amikor azt látom, hogy a férjem foglalkozik a gyerekkel, hálát adok az égnek, hogy jobb embert találtam az apámnál. Engem hihetetlen boldogsággal tölt el a szoros érzelmi szál ami köztük megvan, hiszen én nem kaphattam meg.

Talán nálad ennek a reakciónak az is lehet kiváltó oka, hogy még neheztelsz apudra, és még ha kimondatlanul magad előtt is titkolva, de irigykedsz legbelül a lányodra, hogy neki megadatott az, ami neked nem.

Egy kicsit rágd át magadba ezt a dolgot, és inkább örülj a jó kapcsolatuknak, ne akard eltávolítani őket egymástól. Mert azzal amit most teszel, mást nem fogsz elérni, csak azt hogy apuka másként kezdi kezelni a lányt. Nem ösztönösen jól, hanem a te elvárásaid szerint, tehát a te lányod is sérülni fog, mert nem fogja az apja távolodását érteni.

2014. márc. 6. 10:33
 20/54 anonim ***** válasza:
26%

"Az is normális,hogy széttett lábakkal kenegeti a nuniját az apja előtt???"

Utolsó vagyok. Na ez már tényleg beteges. Lehet, hogy így a véleményem is teljesen más, lehet hogy apukának mégiscsak van némi hajlama a ferdébbikből.

2014. márc. 6. 10:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!