Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy apa befekszik a 10 éves lánya mellé az ágyba?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva nekem szúrja a szemem ez a dolog,és nem teljesen értek ezzel egyet.Várom a véleményeket.
2014. márc. 6. 09:41
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

" az semmiképpen sem nevezhető normálisnak,hogy az apa engedi ráülni a zacsira a lány gyereket, amikor az ölébe ül"

Kérdező!

A következő verziók lehetségesek:

1. A párodnak fordítva nőtt ki a farka.

2. Te nem vagy tisztába az anatómiával.

3. Féltékeny vagy a jó kapcsolatukra.

4. Kamu a kérdésed.

5. Ha nem kapsz az aberráltságodnak megfelelő választ, akkor kitalálsz egy újabb mesét!!

2014. márc. 6. 10:49
 32/54 anonim ***** válasza:
60%

"szívesen megfürdetem a lányát,de neki már nem biztos,hogy bent kéne lennie az esti fürdésnél."

Szerintem egy 10 éves gyerek esti fürdésénél már neked se kellene bent lenni, fürdetni meg pláne nem. Milyen leányzót neveltek ti közös erővel. Az amúgy normális idilli családkép összeomlott bennem, amit eddig gondoltam volna.

2014. márc. 6. 10:50
 33/54 anonim ***** válasza:

jaah, értem... bár annyiban változik csak a hozzászólásom, hogy az anyjának kellett volna az intimitásra megtanítani, de neked is "jogod" van szólni, vagy a párodnak szólni, igaz előbb kellett volna, mint amikor már csak kifakadással ment.

a lényeg ugyanaz...szerintem a párodat most döbbentetted rá, hogy alánya már nem kicsi lány

2014. márc. 6. 10:51
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem ők ketten a legfontosabbak a kislányom és a párom"

Itt még HÁROM TAGÚ A CSALÁD, és közös volt a kislány!!!

Ne személyeskedjünk, de minden kommentednél újabb verzióval állsz elő!!!!!

2014. márc. 6. 10:54
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

"A párom lányáról van szó nem az én 6 évesemről."

Á! Itt már négyen vagytok.

Elég gyors a szaporulat....

2014. márc. 6. 10:55
 36/54 A kérdező kommentje:
Olvass vissza kérlek ha megakadtál valahol a sztoriban. :)
2014. márc. 6. 10:58
 37/54 anonim ***** válasza:

Légyszi írd meg, hogy hányan éltek együtt.

A párod kislánya veletek lakik, vagy csak alkalmanként van ott? Nem hiszem, hogy gond lenne az értőkézségemmel, az elég nagy hátrány lenne a munkámban.

2014. márc. 6. 11:00
 38/54 A kérdező kommentje:
Hárman élünk együtt: a kislányom,párom és jómagam.A párom nagylánya aki 10 éves,hétvégente vendégeskedik nálunk.
2014. márc. 6. 11:02
 39/54 anonim ***** válasza:
a 6 éves gyerek egyedül fürdik, megmossa magát, hajat mos, stb. minek kell egy 10 éves gyereket fürdetni? :O meg egyáltalán bent lenni?
2014. márc. 6. 11:04
 40/54 A kérdező kommentje:
A párom nagylánya szegénykém annyira kis topa,hogy arra nem képes,hogy a vizét beállítsa magának.Nem a sajátom,de azért az ember félti nehogy baja essen,összetörje magát.A kislányomat meg úgy gondolom,hogy még igenis fürdethetem,ez is egy közös élmény imádom nézni ahogy pancsikol a fürdőkádban.Ehhez még nagyon ragaszkodom.Aztán később nyilván ez is változik és majd ki is küldd ha kell :)
2014. márc. 6. 11:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!