Ha a párod mindent sajnálna a közös gyereketektől, megfordulna a fejedben a válás?
A páromnak van az előző házasságából egy fia. Nem akarok rosszat írni a gyerekről. Fogalmazzunk úgy, hogy mióta betöltötte a 18-at, nem nagyon keresi az apját. 2 havonta egyszer betoppan, hogy pénzre lenne szüksége - a gyerektartáson felül - férjem azonnal ad neki. Azt sem tudjuk, hogy érettségi után továbbtanult e vagy dolgozik.
Szóval, a közös lányunk 14 éves. Jól tanul, tisztelettel beszél velünk, besegít a házimunkába, 100%ig megbízható.
Nem követelőzik, tisztában van azzal, hogy a pénz nem a fán terem.
Havonta egyszer össze szoktak ülni a barátnőivel pizzázni, filmet nézni. Általában azon a hétvégén amikor nincs vagy csak kevés a tanulnivaló. Ez nekünk havi kb 1500-2000 ft-t jelent, annyit szokott kérni a lányunk. Kifizeti a pizza rá eső részét, vesz egy üdítőt meg egy chipset.
A férjem szerint ez pénzkidobás, a mi lányunk ezt "nem érdemli meg".
A fiának puncsolni akar, ezért felajánlotta neki, hogy kifizetjük a jogsiját...
Többször összevesztünk emiatt, hogy a lányunktól mindent megtagad, míg a fiának soha nem mond nemet.
Én mindig odaadom a pénzt, hogy ő ne érezze a feszültséget. Régebben tőlem is sajnált dolgokat, pl terhesség alatt ha kívántam a gyümölcsöt vagy az édességet. Szülés után szerettem volna nőnek érezni magam, elmenni fodrászhoz, hogy neki tetszek, ilyenkor mindig húzta a száját. A szüleim ezt nem nézték jó szemmel, finanszírozták a dolgaimat.
Most ugyan ezt csinálja a lányunkkal.
Napok óta a váláson gondolkozom. Beszélni nem lehet vele, szentül meg van győződve hogy a lánya semmit nem érdemel, a fia pedig mindent.
Szerintem ez nem igazságos!
Írhatnál egy listát a fia és a lányotok jó és rossz tulajdonságairól mint ahogy szokták javasolni, csak akkor a pasijukról...
Fiú - Lány
Jegyátlag: 4.5 - 4.8
Szófogadó: Nem - Igen
Mennyi pénzt kér havonta: 10000 - 1500
És így tovább. Nem lenne gond az se, hogyha beleírsz 1-2 rossz tulajdonságot is a lányotokról, és jót a fiáról. Akkor nem tűnik úgy, hogy csak azokat a dolgokat írtad fel amikben jobb a lányotok.
Végére pedig feltenni egy kérdést: Tényleg nem érdemel havi 1500-2000-et a LÁNYUNK te sóher r0hadék?
Ülj le a sarokba, és sírd ki magad az örömtől, hogy van lehetőséged lépni. Sokan élnek egy ilyen férj uralma alatt. Örömtelen kapcsolat, sok stressz, korai halál a jutalmuk.
Menj. Ez egy hülye f.asz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!