Mennyire gyakoi hogy 18 évesen leköltözik valaki otthonról?
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 15:41
1/8 anonim válasza:
En elkoltoztem. Miutan egyke voltam kijelenthetjuk hogy ennek a gyakorisaga az en csaladomban 100%.
2/8 anonim válasza:
Én is tesóm is 18 évesen költöztünk el otthonról.
4/8 anonim válasza:
A férjem is.(27 most)
Anno édesanyám is, de ez nem releváns példa.
Szerintem kb minden 6, ember...kb (tipp)
5/8 anonim válasza:
Konkrét adatot nem tudok, de én is, mert vidékre mentem egyetemre. (Oda is akartam.)
6/8 anonim válasza:
Az egyetemi éveket én nem számítom...
Mert akkor én is... De amí 1 ft ot is kaptam a szüleimtől a megélhetésemre, addig csak nem egy a lakhelyünk, nem igazi elköltözés...
7/8 anonim válasza:
manapság elég gyakori, hogy 18 évesen kollégiumba, albérletbe költöznek a fiatalok az egyetem/fősuli/szakképzés miatt. persze ez még nem jelent önállóságot, a legtöbb esetben a szülők támogatják őket.
én és a barátom egyébként 14 éves korunk óta voltunk kolisok, kisöcsém 12 évese kora óta.
önállósodni most kezdünk, 20 évesen.
8/8 anonim válasza:
én nem valószínű, hogy elfogok költözni. a ház amiben élünk, ott 2 lakás van. az egyik 35 a másik 70nm. ezen kívül van még egy kb 70nm-es tetőtér is amit be lehet építtetni. 3-an vagyunk(én, tesóm és anya) mindenkinek jut egy saját lakás. plusz kert is van. semmi értelme nincs elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!