Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan közöljem a szüleimmel,...

Hogyan közöljem a szüleimmel, hogy nem akarom a bátyámat meghívni az esküvőmre?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy a bátyám elég szerencsétlen fajta, szar a munkája, kapcsolata sem volt még.

Nem akarok szégyenkezni miatta a párom barátai és családja előtt.

2014. febr. 19. 13:44
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
82%
Undorító vagy!
2014. máj. 16. 17:22
 32/50 David82 ***** válasza:
4. válaszoló: Látod, nagy az Isten állatkertje. Minden lyuk megtalálja a párját. Főleg, ha az a lyuk az agyában van.
2014. máj. 25. 21:35
 33/50 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem itt a nem a bátyád a szerencsétlen.

Hanem a családod,szegény,ahogy te is.

És ezt szégyelled.

Igen neked van p-nád és találtál vmi barmot,aki majd eltart,vagy megkeresi a nagy pénzt.

Nos a "szerencsétlen" bátyádnak csak annyi a baja,hogy mivel ő férfi ő ezt nem teheti meg.(van ilyen,de kevés rá az esély).

Szerintem azt kellene szégyellned,hogy a semmire akartál összeházasodni más pénzén.

Előbb dolgoznod kellett volna,nem mások pénzén férjhez menni,ahol a sznob rokonod között te is sznob lehetsz.

Remélem legalább baromi jól nézel ki,és minden nap sportolsz,karban tartod magad,mert ha nem 10 év múlva kidobnak.

2014. máj. 27. 06:27
 34/50 anonim válasza:
És te miben segítetted eddig a bátyádat? Segítettél jobb munkát keresni neki? A barátnőidet sorra bemutattad neki? Lelki támaszt nyújtottál neki? Tudod, a nőknek mostanában könnyebb, ha olyan fajta. Oda teszi a s..ggét valami gazdag muki kocsijába, házába, aztán mindjárt van kocsi is, meg ház is...meg f..sz is. Talán még félre is lép. Ha lenézel valakit, főleg, ha a saját véred, gondolj arra, hogy fordulhat a kocka! És fog is! Ilyen természettel pedig előbb-utóbb, de inkább előbb, egyedül fogsz maradni.
2014. jún. 19. 13:29
 35/50 anonim ***** válasza:

Azt hittem vmi nyomosabb okod van, h miért nem hívod meg. Ezek nem azok. Pl. ha alkesz lenne és minősíthetetlenül viselkedne stb. még csak-csak megérteném, de a melója meg amiatt, hogy nincs csaja, s így nem illene a képbe így sajnos nem értelek. Az én tesóm is picit az a "szerencsétlen" fajta, meg én is mnodjuk de el se tudnám képzelni nélküle az esküvőm ha egyszer lesz.

Nos de mivel látom h februári a kérdés, ha valós az eset, volt már esküvő????

2014. júl. 22. 11:44
 36/50 anonim ***** válasza:

Beteg a társadalom!

Ha az embernek sz-r munkája van,sz-r fizetésért,már nem is ember,csak azok a protekciós barmok,akiknek semmit nem kell csinálniuk és jól élnek.

Meg akinek nincs/vagy nincs szüksége párkapcsoltra,azt már szégyellni kell.

Sajnos nagyon primitívek még a mai emberek.

2014. júl. 22. 11:51
 37/50 A kérdező kommentje:

Ha tanulás helyett nem szotyizással töltötted volna az idődet, akkor te is vitted volna valamire.

2014. júl. 22. 14:02
 38/50 anonim ***** válasza:

Elég buta vagy!

Milyen tanulásról beszélünk?

Tudtommal a sz-r fizetés nem függvénye az iskolai végezettségnek.Képzeld,ha nem tudnád,úgy szűrtem le,te nem jártál egyetemre.

Másrészt olyan ne magyarázzon,aki elveteti magát vmi pasival,egyedül képtelen bármit is kezdeni magával és még szégyenkezik is azért,mert a bátyja ezt nem teheti meg,mert a férfinek kell megkeresni a nagy pénzt.

Inkább légy hálás a sorsnak,hogy p-na van a lábad között.

2014. júl. 22. 14:07
 39/50 anonim ***** válasza:

Ha jól érzem rangon felül házasodtál,ha már ennyire szégyenkezel.

Kis haszonleső.

2014. júl. 22. 14:08
 40/50 anonim ***** válasza:
Még mindig értelmesebb a bátyád,hogy nem él egy kényszerkapcsolatban,mint te.
2014. júl. 22. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!