Miért viselkedem igy a szüleimmel?
Ha tudod, hogy rondán viselkedsz velük, akkor mégis mi a kérdés? Erőltesd meg magad!
Nekem is volt olyan időszakom, amikor magamon is meglepődtem, hogy mennyire apró dolgok miatt felhúznak, de akkor volt az érettségi is, és csak később kapcsoltam össze, hogy kicsit lentebb esett a tűréshatárom. :)
Gondold át van-e más stresszforrás az életedben, attól nem feltétlen leszel grumpy cat mindenkivel, csak otthon ugye nyugalomra vágyik az ember, mégha csak kis dolgok is zavarják meg azt.
Mert az a két majom szeret téged és eltűrik neked, hogy ilyen legyél, ahelyett, hogy apád egyszer úgy pofán vert volna, hogy két hónapig azt hiszed, hétfő van.
Ezért viselkedsz velük így, mert megteheted.
Mert valószínűleg nem becsülöd meg őket. Egyedül élsz?
Vagy velük? Az ő fizetésükből van telefonod, interneted, ruhád, élelmiszered? Te nem lennél sehol, ha ők nem neveltek, nem taníttattak, nem törődtek volna veled.
Hálásnak és szeretőnek kéne lenned velük azért, amit érted tettek, nem bunkónak.
A haverjaid, akikkel bizonyára cuki vagy, mit tettek érted?
Hasonlítsd össze azzal a húsz évvel, amit a szüleidtől kaptál, és sürgősen kapard össze magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!