Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem egyezek jól a szüleimmel...

ChromeCR7 kérdése:

Nem egyezek jól a szüleimmel már évek óta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A nagy helyzet,az hogy már nagyon régóta nem egyezek jól a szüleimmel,pedig egy házban lakunk és mégcsak 18 éves vagyok. Anyámmal semmit sem lehet megbeszélni normális körülmények között, mindenért ordibál,veszekszik,verekszik és a többi. Nagyon sokszor egy abszolut kis veszekedésből verekedés lett a vége (nem ütöttem meg csak ellöktem mindg erővel magamtól). Apámmal pedig egyszerűen nem tudtam gyerek korom óta semmire sem menni. Ő az a tipus aki inkább leül TV-zni mintsem,hogy bejöjjön hozzám a szobába és beszélgessen velem sulirol,csajokról,jövöbeli elképzelésekről stb.

Ami mégfontosabb ezekben,hogy már nem érzem az irántuk való szeretet már régóta. Van úgy hogy elmegyek itthonról heteket es nem hiányzanak nekem.Felhivom őket de csak illemből de abszolút nem azért mert szeretem őket. Ami erre következtett az az,hogy idiótának neznek. 18 évesen ha 10kor nem vagyok itthon telefonálnak utánnam,ami társaságban nagyon ciki, pedig nem szoktam bulizni járni csak néha néha átugrom a szomszédba meg ilyesmi.

A mégnagyobb probléma az,hogy nem is érzem magamon és bennem azt az érzést,hogy én rendbe akarnám hozni a kapcsolatunkat. Ha most szent pillanatban meghalnának nem hinnem,hogy tudnák sirni miattuk. Egyszerűen az állandó veszekedések megölték bennem az irántuk erzett szeretetet. Most 12-edikes vagyok...Nem is tervezem,hogy éretségi után itthon maradjak.Minnél messzeb tőlük.

Vélemények?

2014. jan. 12. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne tegyél semmit. Érettségizz le, aztán költözz. Sokan vannak így, pl. én is. Karácsonykor, húsvétkor meglátogatom őket, esetleg még nyáron és ennyi. Teljesen jó megoldás.
2014. jan. 12. 23:15
 2/2 anonim ***** válasza:
mint írtad,már te sem akarod rendebehozni a kapcsolatotokat,akkor annyi. menj isten hírével,néha nézz rájuk mivan azt kalap,kabát.
2014. jan. 15. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!