Segítség! Hogyan tudnám közölni ezt a szüleimmel?
Szüleim nagyon szigorúak és félek megmondani h összejöttem egy tőlem 5évvel idősebb sráccal, ráadásul a neten ismertem meg. Hogy tudnék vele találkozni, titokban vagy h?
17/L
Szerintem nem is gáz, hogy 5 évvel idősebb nálad, teljesen normális, ha megértitek egymást, vagy elég érett hozzá. De ha még a szüleidnek sem mered elmondani, akkor gondol ezt azt az ember...
Szerintem először csak annyit mondj nekik, hogy régóta beszélgettek, kedvelitek egymást, szeretnétek találkozni... Mi abban a rossz? Úgy is ezer kérdéssel fognak bombázni gondolom, akkor majd állítsd be értelmes, de nem kamusnak tűnő fiatalembernek... Amúgy meg maximum találkozol vele a tudtuk nélkül utólag meg bevallod hogy megtetted, de minden rendben volt. Reméljük előbb utóbb elfogadják.
Légy őszinte a szüleiddel. Ne titokban találkozzatok, még nem ismered, nem tudod, hogy tényleg az, akinek mondja magát.
Köztem és a barátom között 7 év különbség van az ő javára, igaz, hogy 12 voltam, amikor megismerkedtünk (szintén neten), de 16 múltam, amikor összejöttünk. Egyből elmondtam anyukámnak, mi a helyzet, kiről van szó, hol ismerkedtünk meg, hány év korkülönbség van köztünk, stb. Nem volt semmi kifogása a találka ellen, persze féltett, elengedett. Azóta is együtt vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!