Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan közöljem a szüleimmel,...

Hogyan közöljem a szüleimmel, hogy nem akarom a bátyámat meghívni az esküvőmre?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy a bátyám elég szerencsétlen fajta, szar a munkája, kapcsolata sem volt még.

Nem akarok szégyenkezni miatta a párom barátai és családja előtt.

2014. febr. 19. 13:44
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
hmmm ez így nem van jól ... 22-ként arra válaszoltam, amit a kérdező írt de már törölték ... vagyis, hogy itt mi valamennyien le vagyunk kakilva
2014. febr. 19. 15:45
 22/50 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Kár, hogy törölték a kedves kérdező hozzászólását, az összes intelligens gondolatát belerakta. Ha valakinek eddig kétségei voltak felőle...
2014. febr. 19. 15:47
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
pacsi Andizsuzsi, eddig is szerettem a hsz-eidet
2014. febr. 19. 15:48
 24/50 anonim ***** válasza:
94%

Niki, hazajöttél az iskolából?

Megírtad a mai kamukérdésedet?

2014. febr. 19. 17:43
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmegy az esküvőre honnan tudják a vendégek, hogy milyen a melója, meg hogy nem volt még barátnője? Gondolom nincs ráírva a fejére.

Na meg köze sincs hozzá senkinek.

És te kedves kérdező, eddig mit tettél le az asztalra?:)

2014. febr. 25. 17:54
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsétlen FAJTA?! Ugyanabból a fának az almája vagy, és úgy látom, te aztán nem is estél túl messzire.

Egyenesen meg kell mondani a szüleidnek is, meg a bátyádnak is, hogy nem hívod meg és miért.

Ps: én a bátyád helyében téged szégyellnélek.

A bátyád a szülei áldozata: a párkapcsolata az anyján múlik, a munkája pedig az apján és a birtokló anyján. Ennyit a "fajtáról", kiscicus.

2014. febr. 25. 18:00
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed mutatja, hogy te is ugyanolyan szerencsétlen vagy, ha nem szerencsétlenebb.
2014. máj. 16. 11:04
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik barátnőm ugyanígy szégyellte a bátyát, a kisfia kiköpött bátyja lett, amitől mindig kiakad a barátnőm, ha megemlítjük neki.
2014. máj. 16. 11:07
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező,nem a bátyád a szánalmas,hanem te magad!még is milyen testvér vagy te?egyáltalán hogy juthat ilyen eszedbe hogy a saját bátyád nem hívnád meg az esküvődre?te hogy éreznéd magad ha a bátyád tenné meg ugyanezt veled?neked jol esne?

Hát először ezeken a dolgokon gondolkozz el,a bátyád helyébe én szégyenéllek téged,mert a saját testvéreddel ilyet meg merné tenni,csak azért mert olyan az élete amilyen.

2014. máj. 16. 13:30
 30/50 anonim ***** válasza:
88%

Elmesélek neked valamit.Szegény családból származom,de rendes és tisztességes nevelést kaptam a tesóimmal együtt.

Van egy 5 évvel idősebb bátyám,és egy 10 évvel fiatalabb öcsém.

Megismertem a férjem.Aki orvos,gazdag,több diplomás szülökkel,orvos barátokkal.A bátyám 30 éves semmije sincs.

Se munkája,se lakása,se barátnője,se semmije,olyan "szerencsétlen fajta",mint a te bátyád!

De!!!!SOHA eszembe sem jutott volna,hogy nem hívom őt meg.

Imádom,a vérem,a testvérem,akire mindig számíthatok.

Rohadtul nem érdekelt,hogy neki semmije sincs,és tudod mást sem.Nem szégyellem őt emiatt!

Nagyszerűen lezajlott az esküvő,és nagyon jót mulatott az orvos barátokkal,együtt itták magukat az asztal alá!

Egy szó,mint száz!SZÁNALMAS VAGY!!!

2014. máj. 16. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!