Hogyan közöljem a szüleimmel, hogy nem akarom a bátyámat meghívni az esküvőmre?
Az a baj, hogy a bátyám elég szerencsétlen fajta, szar a munkája, kapcsolata sem volt még.
Nem akarok szégyenkezni miatta a párom barátai és családja előtt.
Niki, hazajöttél az iskolából?
Megírtad a mai kamukérdésedet?
Ha elmegy az esküvőre honnan tudják a vendégek, hogy milyen a melója, meg hogy nem volt még barátnője? Gondolom nincs ráírva a fejére.
Na meg köze sincs hozzá senkinek.
És te kedves kérdező, eddig mit tettél le az asztalra?:)
Szerencsétlen FAJTA?! Ugyanabból a fának az almája vagy, és úgy látom, te aztán nem is estél túl messzire.
Egyenesen meg kell mondani a szüleidnek is, meg a bátyádnak is, hogy nem hívod meg és miért.
Ps: én a bátyád helyében téged szégyellnélek.
A bátyád a szülei áldozata: a párkapcsolata az anyján múlik, a munkája pedig az apján és a birtokló anyján. Ennyit a "fajtáról", kiscicus.
kedves kérdező,nem a bátyád a szánalmas,hanem te magad!még is milyen testvér vagy te?egyáltalán hogy juthat ilyen eszedbe hogy a saját bátyád nem hívnád meg az esküvődre?te hogy éreznéd magad ha a bátyád tenné meg ugyanezt veled?neked jol esne?
Hát először ezeken a dolgokon gondolkozz el,a bátyád helyébe én szégyenéllek téged,mert a saját testvéreddel ilyet meg merné tenni,csak azért mert olyan az élete amilyen.
Elmesélek neked valamit.Szegény családból származom,de rendes és tisztességes nevelést kaptam a tesóimmal együtt.
Van egy 5 évvel idősebb bátyám,és egy 10 évvel fiatalabb öcsém.
Megismertem a férjem.Aki orvos,gazdag,több diplomás szülökkel,orvos barátokkal.A bátyám 30 éves semmije sincs.
Se munkája,se lakása,se barátnője,se semmije,olyan "szerencsétlen fajta",mint a te bátyád!
De!!!!SOHA eszembe sem jutott volna,hogy nem hívom őt meg.
Imádom,a vérem,a testvérem,akire mindig számíthatok.
Rohadtul nem érdekelt,hogy neki semmije sincs,és tudod mást sem.Nem szégyellem őt emiatt!
Nagyszerűen lezajlott az esküvő,és nagyon jót mulatott az orvos barátokkal,együtt itták magukat az asztal alá!
Egy szó,mint száz!SZÁNALMAS VAGY!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!