Van itt olyan akit kidobtak otthonról és nem engedték vissza? Hogyan éltétek meg? Hogyan dolgoztátok fel a személyes környezetetek, tárgyaitok, stb elvesztését? (egy hátizsáknyi cuccal jöttem el)
Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 15:18
11/18 anonim válasza:
Igen, kb 3 hónapja. Apámmal laktam, de nem bírta elviselni, hogy komoly barátom lett, ezért "ha annyira mennél, akkor takarodj" jelszóval kidobott. Féltékeny volt a szentem. De inkább a párommal vagyok kicsit szűkösen, mint egy ilyen beteg idiótának nyaljam a se.gét egész hátralévő életemben.
Anyámnra nem számíthatok, hazug K.
Baromi nehéz volt, párom és a családja lett a támaszom. Nélkülük mehettem volna felakasztani magam. Többé nincs közöm a gyökér gyökereimhez.
N25
12/18 anonim válasza:
Engem nem dobtak ki.Csak 22 évesen egy málhazsákba összepakoltam a fontosabb cuccaimat és eljöttem otthonról.Egy másik országba.Ahol néhány évig dolgoztam majd katona lettem.Azóta van saját családom.
13/18 anonim válasza:
"Féltékeny volt a szentem."
Elég beteg lehetsz, ha azt hiszed, hogy az apád "féltékeny" rád. :D:D Hacsak nem játszik a vérfertőzés a családodban, mert mondjuk akkor megértem.
15/18 anonim válasza:
Mindegy kire, ugyanazt jelenti. Ilyen normális családban nem létezik.
16/18 A kérdező kommentje:
nagyon kevés a normális család. Főleg az értelmiségiek, de ha lecsúsznak belőlük is disznó lesz sokszor. megkeseredett mogorva emberek lesznek.
2014. febr. 18. 11:51
17/18 anonim válasza:
Tény és való, a mi "családunk" nem normális. Ezt kb 8 éve tudom. Már függetlenítettem magam a gyökér őseimtől.
18/18 anonim válasza:
Eleve nem normális az a család, ahol kib@sszák az utódokat az utcára felnőtt korukban. Jönnek néhányan a régi dolgokkal, hogy ilyen jó volt olyan jó volt, de azt elfelejtik ám, hogy akkoriban kb 3 generáció élt egy házban, és a család összetartott. Persze itt is voltak kivételek. Fix pont nélkül nehéz az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!