Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a reakciótok, ha ez...

Mi lenne a reakciótok, ha ez derülne ki a lányotokról? Mit csináljak? Tehetetlennek érzem magam

Figyelt kérdés

A szüleim mostanában anyagi gondokkal küzdenek, vagyis leginkább anya, mert az apám az egész fizetését magára költi, anya fizet itthon mindent, apa semmit nem csinál, csak hazajár enni, meg tévét nézni.

Viszont én nem akarom tovább nézni, ahogy anya szenved és szeretnék neki venni egy új autót, mert a régi tönkrement, apa meg nem hajlandó venni neki semmit. Meg szeretném támogatni havonta, csak nem tudom, hogyan.

Én nem dolgozom, nem is tudják, hogy van pénzem. Viszont van, nem kevés, csak az a barátomtól és nem tudom, hogy anya erre hogy reagálna, mit mondana.

Nem akarom, hogy ne fogadja el a pénzt.

2014. febr. 16. 17:06
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

# 29/30

Hát te hülye vagy.

2014. febr. 17. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!