Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a reakciótok, ha ez...

Mi lenne a reakciótok, ha ez derülne ki a lányotokról? Mit csináljak? Tehetetlennek érzem magam

Figyelt kérdés

A szüleim mostanában anyagi gondokkal küzdenek, vagyis leginkább anya, mert az apám az egész fizetését magára költi, anya fizet itthon mindent, apa semmit nem csinál, csak hazajár enni, meg tévét nézni.

Viszont én nem akarom tovább nézni, ahogy anya szenved és szeretnék neki venni egy új autót, mert a régi tönkrement, apa meg nem hajlandó venni neki semmit. Meg szeretném támogatni havonta, csak nem tudom, hogyan.

Én nem dolgozom, nem is tudják, hogy van pénzem. Viszont van, nem kevés, csak az a barátomtól és nem tudom, hogy anya erre hogy reagálna, mit mondana.

Nem akarom, hogy ne fogadja el a pénzt.

2014. febr. 16. 17:06
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ne itt döntsük már el, hogy az vagyok-e vagy sem. Oké? :)
2014. febr. 16. 17:39
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

" Nem vagyok k..va, nem a pénz miatt vagyok vele. Azért ad pénzt, hogy nekem jobb legyen az életem."

Hát téged sem az eszedért szeretnek amint látom...

Tudod a k...a sem az, neki is csak azért fizetnek, hogy jobban éljen. Azt, hogy ő meg ezt úgy köszöni meg, hogy szétteszi a lábát...nos.. ingyen senkinek nem adnak pénzt.

2014. febr. 16. 17:40
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nem fogadnám el a lányomtól, mert úgy gondolom hogy nem helyes hogy ő maga elfogadja. Ha a férfi szeretné, hogy jobb életed legyen, vegyen egy használt autót ő, amit aztán a szüleid havonta törlesztenek neki. Persze mindezt kamat nélkül, lepapírozva.

Emellett nagyon komolyan elgondolkoznék azon, hogy miért tartja a lányom teljesen természetesnek hogy egy férfi pénzt ad neki, mert vele van.

2014. febr. 16. 17:41
 14/31 anonim ***** válasza:
28%
azért van különbség aközött, hogy egy NŐT támogat a párja pénzzel, amíg nincs munkája, tehát nem csak az alapvető dolgokra ad neki, meg, hogy egy 18 éves hülyegyerek gyorsan elhúz otthonról a pasijához, aki autókra elegendő összegeket tuszkol a bugyijába :)
2014. febr. 16. 17:49
 15/31 anonim ***** válasza:
15%

Végül is mindegy, hogy eltartanak vagy k..a vagy.. A pénz nem becsületes úton kerül hozzád. (hiszen mégiscsak teszel azért a pénzért valamit)

Ennek ellenére nagyon szégyellném magam, hogy a lányomat pénzelik mert szerinte, a pasija így akarja, hogy jobb élete legyen, én meg mint az anyja gürizzek, dolgozok mint egy állat, hogy szintén jobb legyen neki.

Ha elém állna egy új autóval, vagy egy olyan szöveggel, hogy

"tele vagyok pénzzel mert a barátom ad, hogy jobban éljek, és most adok neked én is" ott égnék szégyenemben.. Egy fillér sem kéne

2014. febr. 16. 17:55
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

"mert az apám az egész fizetését magára költi, anya fizet itthon mindent, apa semmit nem csinál, csak hazajár enni, meg tévét nézni. "

Akkor inkább az apukáddal beszélgess el, a mocskosul szerzett pénzedet meg tedd félre harmincas éveidre, amikor már nem lesz pártfogód.

2014. febr. 16. 18:10
 17/31 A kérdező kommentje:

Apával már beszéltünk jó párszor, de csak az ígérgetés megy, hogy "majd jövő hónaptól...". Semmi értelme vele beszélni.

Kapok elég pénzt ahhoz, hogy költsek is és félre is tegyek, bár szerintem nem kell annyira félnem a jövőmmel kapcsolatban, ez nem egy pár hónapos kapcsolat.

2014. febr. 16. 18:21
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Inkább menj el dolgozni, bármit ami becsületes. És azzal a pénzzel segíts be otthon. Vagy vegyél haza ennivalót, s amit anyud kajára költene, az félreteheti.

Én tuti nem mernék a szeme elé állni ilyen szöveggel.

2014. febr. 16. 18:24
 19/31 anonim ***** válasza:
Egy kérdés: anyukád miért van még benne ebben a kapcsolatban?
2014. febr. 16. 18:25
 20/31 A kérdező kommentje:

Nem lenne időm dolgozni a gimi mellett, főleg most.

ma 18:25

Ezt már én is kérdeztem tőle vagy százszor, de csak az a válasz, hogy miért hiszem azt, hogy apa nélkül jobb lenne.

2014. febr. 16. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!