Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a reakciótok, ha ez...

Mi lenne a reakciótok, ha ez derülne ki a lányotokról? Mit csináljak? Tehetetlennek érzem magam

Figyelt kérdés

A szüleim mostanában anyagi gondokkal küzdenek, vagyis leginkább anya, mert az apám az egész fizetését magára költi, anya fizet itthon mindent, apa semmit nem csinál, csak hazajár enni, meg tévét nézni.

Viszont én nem akarom tovább nézni, ahogy anya szenved és szeretnék neki venni egy új autót, mert a régi tönkrement, apa meg nem hajlandó venni neki semmit. Meg szeretném támogatni havonta, csak nem tudom, hogyan.

Én nem dolgozom, nem is tudják, hogy van pénzem. Viszont van, nem kevés, csak az a barátomtól és nem tudom, hogy anya erre hogy reagálna, mit mondana.

Nem akarom, hogy ne fogadja el a pénzt.

2014. febr. 16. 17:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Hány eves vagy? Bar mindegy, nem örülnék neki semmilyen korban, ha a lányomat bárki is kitartaná.....
2014. febr. 16. 17:08
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudom, hogy a lányom nem dolgozik, nincs semmi bevétele, és ennek ellenére autót vesz, annyira ledöbbennék, hogy el se fogadnám. Egyrészt mert egyedül kereső emberként azért küszködök, hogy mindenki még a lányom is ne éhezzen, ne legyünk hajléktalanok (ami bizony anyudnak sok álmatlan éjszakát jelent) és erre kiderül, hogy nem tudni miből, miért, hogyan de a lányom tele van pénzzel.

Pénzt ingyen még a barát sem ad..Egy kicsit sokkolna, hogy a lányomat a barátja eltartja mintha a ribije lenne..

2014. febr. 16. 17:10
 3/31 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, idén érettségizek.
2014. febr. 16. 17:13
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
nem dolgozol de tele vagy pénzzel? elgondolkodnék miért kapta ezt a lányom... mert kétlem, hogy a két szép szeméért... nem fogadnám el én sem... pluszban elbeszélgetnék a lányommal...
2014. febr. 16. 17:13
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Kiakadnék, ha ez kiderülne a lányomról? Minek ad neked pénzt? Pláne egy kocsi árát?

Mert ha gazdag a párod (vagy a családja) és néha meglep egy szép ruhával, cipővel, az belefér. De az, hogy pénzt ad neked, az számomra érthetetlen.

Nem fogadnám el a lányomtól és nagyot csalódnék benne.

2014. febr. 16. 17:23
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen van annyi pénzed a "barátodtól", hogy anyádnak tudnál egy új autót venni + félsz, hogy ez kiderül...

lefordítva jól fizetett qrv@ vagy és fosol, mit szol ehhez anyád...

2014. febr. 16. 17:24
 7/31 anonim ***** válasza:
94%
Az autot nem lehetne megcsinaltatni?
2014. febr. 16. 17:25
 8/31 anonim ***** válasza:
96%
Autó nem létszükséglet, ahhoz nem kell elkurvulnia a lányomnak. Biztos nem fogadnám el.
2014. febr. 16. 17:31
 9/31 A kérdező kommentje:

Nem vagyok k..va, nem a pénz miatt vagyok vele. Azért ad pénzt, hogy nekem jobb legyen az életem.

Nem tudom annyira, hogy mi az autó baja, de az utóbbi fél évben folyton szerelőnél volt, már ott is azt mondták, hogy el kellene adni, amíg adnak érte valamennyit, mert már nem húzza sokáig.

Nálunk létszükséglet az autó, most is másét használjuk.

2014. febr. 16. 17:32
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez a k..va definíciója is.
2014. febr. 16. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!