Mi lenne a reakciótok, ha ez derülne ki a lányotokról? Mit csináljak? Tehetetlennek érzem magam
A szüleim mostanában anyagi gondokkal küzdenek, vagyis leginkább anya, mert az apám az egész fizetését magára költi, anya fizet itthon mindent, apa semmit nem csinál, csak hazajár enni, meg tévét nézni.
Viszont én nem akarom tovább nézni, ahogy anya szenved és szeretnék neki venni egy új autót, mert a régi tönkrement, apa meg nem hajlandó venni neki semmit. Meg szeretném támogatni havonta, csak nem tudom, hogyan.
Én nem dolgozom, nem is tudják, hogy van pénzem. Viszont van, nem kevés, csak az a barátomtól és nem tudom, hogy anya erre hogy reagálna, mit mondana.
Nem akarom, hogy ne fogadja el a pénzt.
Ha tudom, hogy a lányom nem dolgozik, nincs semmi bevétele, és ennek ellenére autót vesz, annyira ledöbbennék, hogy el se fogadnám. Egyrészt mert egyedül kereső emberként azért küszködök, hogy mindenki még a lányom is ne éhezzen, ne legyünk hajléktalanok (ami bizony anyudnak sok álmatlan éjszakát jelent) és erre kiderül, hogy nem tudni miből, miért, hogyan de a lányom tele van pénzzel.
Pénzt ingyen még a barát sem ad..Egy kicsit sokkolna, hogy a lányomat a barátja eltartja mintha a ribije lenne..
Kiakadnék, ha ez kiderülne a lányomról? Minek ad neked pénzt? Pláne egy kocsi árát?
Mert ha gazdag a párod (vagy a családja) és néha meglep egy szép ruhával, cipővel, az belefér. De az, hogy pénzt ad neked, az számomra érthetetlen.
Nem fogadnám el a lányomtól és nagyot csalódnék benne.
18 évesen van annyi pénzed a "barátodtól", hogy anyádnak tudnál egy új autót venni + félsz, hogy ez kiderül...
lefordítva jól fizetett qrv@ vagy és fosol, mit szol ehhez anyád...
Nem vagyok k..va, nem a pénz miatt vagyok vele. Azért ad pénzt, hogy nekem jobb legyen az életem.
Nem tudom annyira, hogy mi az autó baja, de az utóbbi fél évben folyton szerelőnél volt, már ott is azt mondták, hogy el kellene adni, amíg adnak érte valamennyit, mert már nem húzza sokáig.
Nálunk létszükséglet az autó, most is másét használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!